Sıcaklık değerleri? Sistem bileşenleri?Arkadaslar PC'ye reset attim yine ayni sey. Bir tek competitive'de oluyor. Bu sey yuzunden CSGO'yu salacagim. Var midir bunun bir cagresi?
O nerden oluyor ustam yada console'a mi yaziyorum? Bir de ben bu Rog RYUO sogutucum var onun uygulamasini indireyim mi ? Sanki bozuk gibi uygulama ama bir fark olur mu ?fps max 0 ise 999 yapıp dener misiniz ?
Sıcaklıklar normal. Değerler normal. Ekran kartı sürücücü güncel. Dediğim ayarı denediniz mi ? Benim de başıma gelmişti aynı durum. Bu şekilde düzelttim konsoldan fps max 999 yaparak dener misin ? Config dosyası falan kullanıyorsan ondan değiştirmen gerekebilir her yüklemede değişmemesi için. Selamlar.Oyunu oynarken actim ama baska bir uygulama var mi ?
O nerden oluyor ustam yada console'a mi yaziyorum?
Usta cok tesekkur ederim. SImdi bir yarim saat sonra giricem competitive ona gore soylicem insallah olur. Ilgin alakan icin cok tesekkur ederim.Sıcaklıklar normal. Değerler normal. Dediğim ayarı denediniz mi ? Benim de başıma gelmişti aynı durum. Bu şekilde düzelttim konsoldan fps max 999 yaparak dener misin ? Config dosyası falan kullanıyorsan ondan değiştirmen gerekebilir her yüklemede değişmemesi için. Selamlar.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.