Sistem CS:GO Rekabetçi esnasında donuyor

Onimusha

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar PC'ye reset attim yine ayni sey. Bir tek competitive'de oluyor. Bu sey yuzunden CSGO'yu salacagim. Var midir bunun bir cagresi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Biraz daha detay belirtir misin ? Nasıl bir donma bu ? Kilitlenip kalıyor yeniden başlatmak zorunda mı kalıyorsun yoksa anlık takılmalar mı oluyor ?

Olası Çözüm yolları:

Anlık takılmalar varsa öncelikle ekran kartı sürücüsünü güncellemeni tavsiye ederim.
Az da olsa kulaktan dolma bilgilerle oyuncuların rate ayarını değiştirdiği ve bu yüzden anlık donmalar yaşadıklarını gördüm. Rate ayarını "786432" yapmanı tavsiye ederim.
Eğer kilitlenip kalıyorsa ve hız aşırtma vs. yaptıysan (yapmasan bile soğutucun yetersiz geliyor olabilir) muhtemelen işlemcin çok ısınıyordur. Kontrol ermeni tavsiye ederim.
Son olarak da bu takılmalar akşam 19:00/23:00 arasında falan oluyorsa (genelde bu saatlerde oynuyorsundur vs.) genel bir internet yoğunluğu veya evdeki modemine bağlı diğer cihazların oluşturduğu internet trafiği yoğunluğu sebebi ile de olabilir.

Sorunların bunlardan birisi değilse biraz daha detaylandırmanı rica edeceğim, selamlar.

Sistem: I9-9900K RTX 2080 TI 16 GM RAM 4300MHZ 2x 512 GB SSD Z390 AUROS MASTER. Istanbul Asya tarafindan Sinerji Bilgisayar'dan almistim. Sicaklik degerleri normal. Ben su vakite kadar cok agir oyunlar oynadim RDR 2 vs. Bu CSGO yeni olan bir olay 1 aydir falan var. Soyle oluyor. Casual yada Deathmatch'te birsey olmuyor. Rekabetci girince oyunun baslamasina 7-15 saniye kala bir anda oyun donuyor ama sesleri duyabiliyorum.

Oyunu oynarken actim ama baska bir uygulama var mi ?
fps max 0 ise 999 yapıp dener misiniz ?
O nerden oluyor ustam yada console'a mi yaziyorum? Bir de ben bu Rog RYUO sogutucum var onun uygulamasini indireyim mi ? Sanki bozuk gibi uygulama ama bir fark olur mu ?

Dosya Ekleri

• HWMonitorPRO.txt
    70,8 KB · Görüntüleme: 88
Oyunu oynarken actim ama baska bir uygulama var mi ?

O nerden oluyor ustam yada console'a mi yaziyorum?
Sıcaklıklar normal. Değerler normal. Ekran kartı sürücücü güncel. Dediğim ayarı denediniz mi ? Benim de başıma gelmişti aynı durum. Bu şekilde düzelttim konsoldan fps max 999 yaparak dener misin ? Config dosyası falan kullanıyorsan ondan değiştirmen gerekebilir her yüklemede değişmemesi için. Selamlar.

Son düzenleme:
fps_max 999 yaptim.
Sıcaklıklar normal. Değerler normal. Dediğim ayarı denediniz mi ? Benim de başıma gelmişti aynı durum. Bu şekilde düzelttim konsoldan fps max 999 yaparak dener misin ? Config dosyası falan kullanıyorsan ondan değiştirmen gerekebilir her yüklemede değişmemesi için. Selamlar.
Usta cok tesekkur ederim. SImdi bir yarim saat sonra giricem competitive ona gore soylicem insallah olur. Ilgin alakan icin cok tesekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00