Klavyeyi çıkartıp 5 dakika bekle. Klavyeden kaynaklıysa öğreniriz.Merhaba, CS2 oynarken 5 dakikalık aralıklarla Alt Tab'a atıyor ve aylardır böyle, temiz kurulum yaptığımda sorun gitmişti fakat yeniden başladı, yardımcı olabilecek varsa konuyu cevaplasın, teşekkürler.
Tamam hepsine bi bakayımÇeşitli nedenleri olabilir. Msconfig üzerinden başlangıç uygulamaları ve hizmetlerinden gereksiz olanları devre dışı bırak. Dahili ve harici ekran kartı sürücülerini güncelle.
Yok hocam,klavyeden kaynaklı değil,denedim.Klavyeyi çıkartıp 5 dakika bekle. Klavyeden kaynaklıysa öğreniriz.
Hocam dediğiniz herşeyi yaptım fakat gene olmadı,özel çözünürlük yapmıştım monitöre onu değiştirip deniyorum şimdi,bilgilendiririm sizi.Etkinleştirmeme ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
Tabi hocam deneyeyimTemiz önyükleme ile sistemi başlatıp bu şekilde oynar mısın bir süre.
Windows'ta temiz önyükleme gerçekleştirme - Microsoft Desteği
Windows'ta bir sorunu gidermek için temiz önyükleme işleminin nasıl kullanılacağını açıklarsupport.microsoft.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.