Sistem ekran kartını görmüyor

Papyrus

Hectopat
Yer
Karaaltan
Daha fazla  
Meslek
İstiyor: Bilgisayar mühendisi
Akrabamdan aldığım ekran kartını takıyorum ekrana görüntü veriyor fakat resimde gördüğünüz gibi oluyor. Bunun sebebi nedir?
Not: Driver attım olmuyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    55,5 KB · Görüntüleme: 136
Akrabamdan aldığım ekran kartını takıyorum ekrana görüntü veriyor fakat resimde gördüğünüz gibi oluyor. Bunun sebebi nedir?
Not: Driver attım olmuyor.
Aynı sorunu bilgisayarımı ilk topladım gün yaşamıştım sonra biraz araştırınca windows sürümümün eski olduğunu öğrendim internetten güncel sürümü yükleyince düzelmişti

Daha önce bir konun vardı, ekran kartın HD3450 yanlış hatırlamıyorsam. Sürücü uyumsuzluğu olabilir.

DDU ile tüm ekran kartı sürücülerini sildikten sonra;

Bu sayfadan işletim sistemine uygun olanı indirip kurmayı dene.
Sonradan resim ekleyemediğim için yeni konu açtım.
Ekran kartı nedir acaba ?
asus eah 5450 1 gb 64 bit

Ekran kartın HD 5450 ise önceki attığım linkten değil,

bundan indirmen gerekiyor.
driver ile olmuyor orda ekran kartımı görmüyor fotoğraftaki gibi standard vga grafik bağdaştırıcısı olarak görüküyor
asus ise kendi sitesinden indirip denemelisin. alttaki linkten
asus driver download
indirdim olmuyor

ekran kartini taktiğinda, aygit yöneticisinde ünlem bildirimi olarak cikiyor mu. veya windows açildiğinda aygit sürücü yükleyicisi başarili olamadı vs yazi cikiyor mu. cikiyor ise driveri kurulumu başarali şekilde oluyormu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı