Çözüldü Sistem ekranı karartıp geri getiriyor ve uygulamaları kapatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İlker Akbulut

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lise 1.Sınıf Öğrencisi
RAM
8GB
Bilgisayarda bu sıkıntı ilk bir yere gezmeye gitmiştim orada oyun oynarken bellek şu olamaz read hatası olmuştu. Sonra eve geldiğimde bu hata olmuyor diye sevinmiştim ama sonra bilgisayar kendi kendine ekranı karartıp uygulamaları ya kapatıyor ya da ekran gelse de uygulamalar siyah kalıyor. Uygulamalar siyahken çalışıyor ama hiçbir şey gözükmüyor.

Bu olaydan önce sysdm.cpl'den sanal RAM'i kapattım ama sorun ondan değil diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Ekran kartı sürücülerini temizleyip yeniden kurmayı deneyin. Sadece AMD 540X olanı.

Şu anda telefondan yazıyorum evde değilim temizledikten sonra ekran olmayacak. Hem 2 ekran kartını da temizlenmez mi DDU.

@turko35408

Hocam ekran olacak. Sadece siz sürücüleri kurana kadar aktif olmayacak. Her ikisini de kaldırabilirsiniz. Sorun olmaz. Bunun için DDU işlemini her ekran kartı için 2 kere ayrı ayrı yapmalısınız.

DDU rehberi.png

Cihaz seçin kısmında.

Sadece bu sürücüyü kurmanız yeterli.

Eki Görüntüle 1855076
2023-07-09_20-55-46.png

Son düzenleme:
neyse tamam güvenli moda geçip yapıyorum

Yaptım şu anda yeni driver iniyor.

AMD SOFTWARE 9.07.2023 22_33_32.png

yanlış dosyaya basmışım

Ama bunda da oto tara ve indir tuşu var.
Doğruda olabilir neyse kurayım sonra yazarım.

Son düzenleme:
Hayır yani şarj olma veya dayanma süresi önemli değil sadece garip geldi bir sıkıntı yapmaz değil mi?

3dk bu arada.

Bitti

Ben biraz test edeyim aynı sıkıntı olursa yazarım.

Şimdilik teşekkürler.

Şu anda bu sıkıntı bitti ama şimdi de oyunu kapatmak veya karartmak yerine PC'yi komple kapatıyor ve oyunlarda FPS düşüşleride oldu.

Bilgisayarın fanları da çalışmıyor nedense.

Fanlar çalışmıyor ondan ısınıyor.

Oyunu daha düşük FPS ile sadece 2dk oynadım.

Son düzenleme:
Hayır yani şarj olma veya dayanma süresi önemli değil sadece garip geldi bir sıkıntı yapmaz değil mi?

3dk bu arada.

Bitti

Ben biraz test edeyim aynı sıkıntı olursa yazarım.

Şimdilik teşekkürler.

Şu anda bu sıkıntı bitti ama şimdi de oyunu kapatmak veya karartmak yerine PC'yi komple kapatıyor ve oyunlarda FPS düşüşleride oldu.

Bilgisayarın fanları da çalışmıyor nedense.

Fanlar çalışmıyor ondan ısınıyor.

Oyunu daha düşük FPS ile sadece 2dk oynadım.
Hocam cihazda donanımsal bir problem olabilir. Servise göstermenizde yarar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı