Sistem fazla RAM kullanıyor

avm00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Corsair vengence 8 GB RAM kullanıyorum ve boştayken 6 GB gibi bir rakamını kullanıyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben Corsair vengence 8 GB RAM kullanıyorum ve boştayken 6 GB gibi bir rakamını kullanıyor. Yardımcı olur musunuz?
Arkaplanında RAM' i fazla yiyen uygulamaları tespit et ctrl+shift+esc tuşları ile görev yöneticisinden başlangıç bölümündeki bütün uygulamaları devre dışı bırak ve sistemi yeniden başlat. Uygulama açılmalarında gecikmeler yaşayabilirsin fakat istemediğin uygulamalar da sen istemediğin sürece açılmayacaktır. Bu arada sistem boştayken 8GB' ın 6GB' ı ciddi bir rakam benim bilgisayarımda 4GB RAM var 1.5 GB kullanıyor :D .

Sistem boşta olmayabilir(!) Dikkat.

Tek kanal RAM mi kullanıyorsunuz?

Bilmiyorum
Mem reduct kullanabilirsiniz ve görev yöneticisinde oturum açıldıktan sonra açılan gereksiz uygulamaları kapatabilirsiniz.

Arkaplanında RAM'i fazla yiyen uygulamaları tespit et CTRL+Shift+ESC tuşları ile görev yöneticisinden başlangıç bölümündeki bütün uygulamaları devre dışı bırak ve sistemi yeniden başlat. Uygulama açılmalarında gecikmeler yaşayabilirsin fakat istemediğin uygulamalar da sen istemediğin sürece açılmayacaktır. Bu arada sistem boştayken 8 GB'ın 6 GB'ı ciddi bir rakam benim bilgisayarımda 4 GB RAM var 1.5 GB kullanıyor :D .

Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı