Merhaba arkadaşlar. Ben Corsair vengence 8 GB RAM kullanıyorum ve boştayken 6 GB gibi bir rakamını kullanıyor. Yardımcı olur musunuz?
Arkaplanında RAM' i fazla yiyen uygulamaları tespit et ctrl+shift+esc tuşları ile görev yöneticisinden başlangıç bölümündeki bütün uygulamaları devre dışı bırak ve sistemi yeniden başlat. Uygulama açılmalarında gecikmeler yaşayabilirsin fakat istemediğin uygulamalar da sen istemediğin sürece açılmayacaktır. Bu arada sistem boştayken 8GB' ın 6GB' ı ciddi bir rakam benim bilgisayarımda 4GB RAM var 1.5 GB kullanıyorMerhaba arkadaşlar. Ben Corsair vengence 8 GB RAM kullanıyorum ve boştayken 6 GB gibi bir rakamını kullanıyor. Yardımcı olur musunuz?
Sistem boşta olmayabilir(!) Dikkat.
Tek kanal RAM mi kullanıyorsunuz?
Mem reduct kullanabilirsiniz ve görev yöneticisinde oturum açıldıktan sonra açılan gereksiz uygulamaları kapatabilirsiniz.
Arkaplanında RAM'i fazla yiyen uygulamaları tespit et CTRL+Shift+ESC tuşları ile görev yöneticisinden başlangıç bölümündeki bütün uygulamaları devre dışı bırak ve sistemi yeniden başlat. Uygulama açılmalarında gecikmeler yaşayabilirsin fakat istemediğin uygulamalar da sen istemediğin sürece açılmayacaktır. Bu arada sistem boştayken 8 GB'ın 6 GB'ı ciddi bir rakam benim bilgisayarımda 4 GB RAM var 1.5 GB kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.