İyi sosyaller. Dün bilgisayarda hiçbir sorun yoktu normâl şekilde aksam basindan kalktim ve yattim ve bugün Power tuşuna basiyorum acilmiyor arkasini acip kablolari kontrol ettim tozunu vs aldim ama yok prizde normal durumda neden olabilir?
PSU aç kapat yapmayı deneyin.
Patlamaz. Gece sen uyurken voltaj dalgalanması ya da ani yükselişi yaşanmışsa eğer PSU bozulmuş olabilir. Bu yüzden uyurken PSU'yu tuşundan kapatılmasını öneriyoruz. Yoksa benim makine günde 14 saat açıktır. Garantisi varsa değişim olur ya da yoksa eğer PSU firması voltajdan dolayı olduğuna dair rapor verirse elektrik sağlayıcınız ödemekle yükümlüdür. Tabii sorun başka bir şeyde de olabilir. Ben PSU üzerinden varsayım yaptım.Hocam cogu seyi denedim olmadi artik PSU yanmasi durumundan korkuyorum Corsair 550W 80+ PSU var ekran karti 3050 islemci 13100F PSU'yu sıkıştıracak parca yok ama neredeyse her gün +5 saat calisiyor bundan dolayi PSU patlarmi.
(Kasayi komple agustosda sıfır topladim)
Patlamaz. Gece sen uyurken voltaj dalgalanması ya da ani yükselişi yaşanmışsa eğer PSU bozulmuş olabilir. Bu yüzden uyurken PSU'yu tuşundan kapatılmasını öneriyoruz. Yoksa benim makine günde 14 saat açıktır. Garantisi varsa değişim olur ya da yoksa eğer PSU firması voltajdan dolayı olduğuna dair rapor verirse elektrik sağlayıcınız ödemekle yükümlüdür. Tabii sorun başka bir şeyde de olabilir. Ben PSU üzerinden varsayım yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.