Sistem kapanıp kurtarma ekranına atıyor

Slytherinli

Kilopat
Bilgisayar kapanıp duruyor ve sonra aşağıdaki ekran geliyor. Daha önceden prizde bir sorun yaşadığımdan acaba o mu diye düşündüm fakat aşağıdaki ekranda 10 dakika falan kaldı. Ne oluyorsa açılınca oluyor.

IMG_20210130_213200.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay önce falan oldu ilk PC'yi arkadaki düğmeden kapatıp açıyordum sonra açılıyordu. Sonra bir ara hiç olmadı bu gün tekrar oldu bu sefer hiçbir şekilde açamıyorum bir türlü şimdi ise sistem geri yükleme yapıyorum sorunun ne olduğunu bilmediğimden deniyorum bir şeyler az önce de kasayı açıp kabloları falan kontrol etmiştim.
Sistem geri yükleme başarısız oldu sonra o ekranı kapattım ve bilgisayar açıldı 5-10 dakika falan geçti ve şu an kapanmadı.

Son düzenleme:
1 ay önce falan oldu ilk PC'yi arkadaki düğmeden kapatıp açıyordum sonra açılıyordu. Sonra bir ara hiç olmadı bu gün tekrar oldu bu sefer hiçbir şekilde açamıyorum bir türlü şimdi ise sistem geri yükleme yapıyorum sorunun ne olduğunu bilmediğimden deniyorum bir şeyler az önce de kasayı açıp kabloları falan kontrol etmiştim.
Sistem geri yükleme başarısız oldu sonra o ekranı kapattım ve bilgisayar açıldı 5-10 dakika falan geçti ve şu an kapanmadı.

Bilgisayarı yanlış anlamadıysam arkadaki açma kapama düğmesinden açıp kapattınız? Bunu yaptıysanız bu hata doğal, çünkü arkada önemli bir şey yapılıyorsa ve ani güç kesiliyorsa bu hatalarla karşılanabilir.

Bilgisayarı yanlış anlamadıysam arkadaki açma kapama düğmesinden açıp kapattınız? Bunu yaptıysanız bu hata doğal, çünkü arkada önemli bir şey yapılıyorsa ve ani güç kesiliyorsa bu hatalarla karşılanabilir.

Bilgisayar normal açılırken bir anda kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve tekrar kapanıyor ben bu döngüden çıkmak için düğmeden kapattım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı