eraykilic
Hectopat

Endişe edecek bir durum yok. Tek bir mouse kullanırken iki adet "HID uyumlu fare", tek bir klavye kullanırken iki adet "HID Klavye aygıtı" yazabilir. Ki bu durum bende de bu şekilde. Hatta ben harici olarak bir klavye daha kullanıyorum notebook cihazımda. Tek ilginç durum işaretçi aygıtlarında klavyenizin gözükmesiydi. Onu da oradan kaldırdıysanız, artık tek yapmak gereken bu sorunun bir süre daha tekrar edip etmeyeceğini kontrol etmek. Umarım sorun ortadan kalkar.

Hocam sanırım çözüldü. İzlediğim yolları sırası ile anlatayım,
• İlk başta USB'yi çekip geri taktım fakat halen devam etti. Sonrasında aygıt yöneticisinden, Mouse aygıtlarına bastığımda 2 tane mouse vardı. Ama anlamadığım şey klavyem'in orda ne gezmesiydi. Orda klavyemi devre dışı bıraktım sonra da Mouse'u iyice sildim. 1-2 kere de Mouse'un sol tıkına iyice elimi bastırdım, ve bir video açtım bekledim. 1-2 saat'in sonucunda halen video bıraktığım gibi duruyordu. Hocam birde klavyem'de de 2 tane farklı isim gözüküyor. Biri normal HID aygıtı öbüründe klavyemin ismi yazıyor. Bunlar dursun mu böyle yoksa devre dışı bırakmam gereken bir şey var mı ?