Sistem kendini uyku moduna geçtikten sonra bir şey olmuyor

Katılım
23 Ocak 2021
Mesajlar
8.836
Çözümler
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, az önce ilginç bir olay yaşadım, durumu şöyle açıklayayım.
Her zamanki gibi gizi izliyordum ve sıkılıp yatağıma uzandım, normalde 2,3 dakika içinde monitör tasarruf moduna girerdi ve herhangi bir tuşa basınca açılırdı.
Bu sefer komple, kasanın ışığı da dahil kapanmıştı ve tuşa bastığımda direkt olarak Windows pin girme ekranı karşıma geldi. Sanırım uyku moduna geçmişti. Her neyse pin kodunu girdim ve şu anda bir sorun oluştu pin kodunu sıfırlaman gerekiyor diye bir uyarı geldi ve tıkladığımda bir şey olmuyordu. Sonrasında yeniden başlattım, pin kodunu girdim normal bir şekilde ve beni masmavi bir hoş geldiniz yazısına attı. (normalde direkt giriyor) ve 3 4 saniye hoş geldiniz yazısında bekledim. Şaşırtıcı olan taraf Windows'un kendi mavi ekranında olmasıydı. Sonrasında masaüstüne tıklanıyordu gayet fakat görev çubuğuna gelince farede tekerlek dönüyordu. En son komple el ile kapattım kasadan ve açtım şu anda sorun yok. Malwarebyte ile tarattım bir şey bulamadı.
Ek olarak bunlar yaşanmadan 15 dakika önce martı adlı uygulamadan giriş onay kodu geldi telefonuma ve ben uygulamayı hiç kullanmadım daha önce.
Olanların sebebi nedir? Virüs girmiş olabilir mi?
SSD: Seagate FireCuda 510 250GB M.2 SSD, alalı 3 4 gün oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı