Çözüldü Sistem Kesintileri %100 CPU kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusufisuf

Kilopat
Daha fazla  
Dün PC açtığımda bayağı bir yavaşlama hissettim belki yeni açıldı diyedir diye fazla önemsemedim. Oyuna girdiğimde ciddi bir kasma oldu. Kapatıp tekrar açtım ama fayda olmadı. Sonra görev yöneticisine baktığımda genelde sistem kesintiler bazen de farklı şeyler CPU'yu %100 kullanıyor olarak gözüküyor. Ve son resimde eskiden işlemci çekirdeklerinde 4'e kadar çıkarken şimdi 1 olduğunu fark ettim. Sizce neden dolayı olabilir?

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    78,7 KB · Görüntüleme: 289
  • 3.png
    3.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 263
  • 4.png
    4.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 273
Çözüm
Hocam onu zaten virüs vardır diye taramak için kurmuştum. %100 olan şey her seferinde farklı bir şeyde çıkıyordu. Bir sürü şey denedim olmadı. En son çare temiz bir format attım şimdilik bir şey yok gibi.
Dün PC açtığımda bayağı bir yavaşlama hissettim belki yeni açıldı diyedir diye fazla önemsemedim. Oyuna girdiğimde ciddi bir kasma oldu. Kapatıp tekrar açtım ama fayda olmadı. Sonra görev yöneticisine baktığımda genelde sistem kesintiler bazen de farklı şeyler CPU'yu %100 kullanıyor olarak gözüküyor. Ve son resimde eskiden işlemci çekirdeklerinde 4'e kadar çıkarken şimdi 1 olduğunu fark ettim. Sizce neden dolayı olabilir?
Detaylı sistem bilgisi vermenizi istiyorum , ama buradan anladığım kadarıyla kaspersky anti virüsü kaldırıp test edin

Hocam onu zaten virüs vardır diye taramak için kurmuştum. %100 olan şey her seferinde farklı bir şeyde çıkıyordu. Bir sürü şey denedim olmadı. En son çare temiz bir format attım şimdilik bir şey yok gibi.

Artı -2 Eksi
Çözüm
CPU'nun %100 kullanımı çok farklı bir durum. Ağırlaşma donma yavaşlama gibi sorunlarsa hard disk veya bellek arızası olarak karşımıza çıkar

CPU'nun %100 kullanımı çok farklı bir durum. Ağırlaşma donma yavaşlama gibi sorunlarsa hard disk veya bellek arızası olarak karşımıza çıkar.

Buna benzer bir sorunu geçen senede yaşamıştım. O zaman farklı bir şey yapıp çözmüştüm. Bu sefer formatla düzeldi. Hard disk sağlığına bazı uygulamalardan baktım bir sorun gözükmüyor. RAM'ler ise 2-3 hafta oldu alalı.

Buna benzer bir sorunu geçen senede yaşamıştım. O zaman farklı bir şey yapıp çözmüştüm. Bu sefer formatla düzeldi. Hard disk sağlığına bazı uygulamalardan baktım bir sorun gözükmüyor. RAM'ler ise 2-3 hafta oldu alalı.

Hocam 2 sene geçmiş ama cevaplayayım dedim. Windows Gezgini'ne sağ tıklayıp "Yeniden Başlat"a tıklayınca sorun çözülüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı