Sistem mavi ekran sonrası boot ekranına atıyor

Mitmit34

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün gece PC'yi torrentten dosya indirmeye bıraktım. Sabah kalktığımda PC çalışıyordu ama kitlenmişti. Sonra kapatıp açınca mavi ekran yedim. Başlıktaki hata yazıyordu tekrar restart yaptım PC açıldı masaüstünde kilitlendi. Kurtarma seçeneklerinden sistem geri yükleme yapmayı denedim olmadı. Başlangıç kurtarma olmadı. Şimdi kapatıp açınca direk boot ekranına atıyor. Akşam eve geçince temiz kurulum yapacağım.
Başka tavsiyeleriniz var mıdır acaba.
İndirdiğim dosya çok güvenilir bir yerden değildi. Tahminimce bundan oldu gibi geliyor.
PC şu an direkt boot ekranında açıyor ve hiçbir şekilde masaüstüne giremiyorum dump dosyası istenir diye baştan söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çökmüş, onarım ya da temiz kurulum şart.

Reis bende de ayni olay var ve temiz format atmadan önce de vardi temiz formatti attikdan 1 hafta sonra yeniden olmaya basladi bazi kisiler Riot Vanguard yuzunden diyor ama pek emin degilim bu hatadan önce de bilgisayarimda Riot Vanguard vardi ve bende BIOS menuye atinca Debug LED'lerde boot LED'i yaniyor.

Reis bende de ayni olay var ve temiz format atmadan önce de vardi temiz formatti attikdan 1 hafta sonra yeniden olmaya basladi bazi kisiler Riot Vanguard yuzunden diyor ama pek emin degilim bu hatadan önce de bilgisayarimda Riot Vanguard vardi ve bende BIOS menuye atinca Debug LED'lerde boot LED'i yaniyor.

Ben anti cheat sistemi gerektirecek bir oyun oynamıyorum. PC de yok yani

Kurulum atarken M.2 SSD'nin içini komple sildim. Windows kurulum esnasında M.2 SSD'yi görmedi ama BIOS'da görünüyordu. Normal SATA SSD'ye kurdum Windows'u. Tekrardan M.2'yi PC'ye takınca direk Windows onarım moduna geçiyor. Şu an M.2 SSD'yi çıkartıp kullanıyorum bilgisayarı. M.2 SSD bozulmuş olabilir mi? Ama ilginç bir şekilde BIOS görüyor.

Son düzenleme:
Kendi konunu aç.

Ben anti cheat sistemi gerektirecek bir oyun oynamıyorum. PC de yok yani

Kurulum atarken M.2 SSD'nin içini komple sildim. Windows kurulum esnasında M.2 SSD'yi görmedi ama BIOS'da görünüyordu. Normal SATA SSD'ye kurdum Windows'u. Tekrardan M.2'yi PC'ye takınca direk Windows onarım moduna geçiyor. Şu an M.2 SSD'yi çıkartıp kullanıyorum bilgisayarı. M.2 SSD bozulmuş olabilir mi? Ama ilginç bir şekilde BIOS görüyor.
O zaman yüksek ihtimal diskte sorun vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı