Hocam o kısmı ben de gördüm zaten ama sorunun ne olduğunu nasıl olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bilmek zaten asıl olay. Ürünler yurtdışından alındığı için garantiye de gönderemiyorum sanırsam. Teşekkürler yine de yardımlarınız için. En son aldığım mavi ekranın sebebi ne olabilir acaba?
Hocam o kısmı ben de gördüm zaten ama sorunun ne olduğunu nasıl olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bilmek zaten asıl olay. Ürünler yurtdışından alındığı için garantiye de gönderemiyorum sanırsam. Teşekkürler yine de yardımlarınız için. En son aldığım mavi ekranın sebebi ne olabilir acaba?
Hocam bugün sıvı soğutucumu kurup RAM’leri teste soktum. Expo kapalıymış bios sıfırlanmış farkında değilim 1 tane RAM’in testi bitti sorunsuz geçti ve hepsini aynı şekil teste soktum. Hepsi sorunsuz geçti. Daha sonra EXPO açıp deneyeyim dedim ve tak hatalar verip testi tamamlayamıyor bile. Sorun burda ne olabilir? Bu arada RAM’leri 1-3 takınca görüntü gelmiyor sistem açılmıyor. 2-4 takınca ise bir sorun olmuyor. Aynı şekilde tek slot da taksam böyle sonuç alıyorum. 2. ve 4. slot harici takınca yok gelmiyor görüntü.