Sistem mi toplanmalı laptop mu alınmalı?

Şu an 9. sınıfım ailem diyor ki alacaksan bizde destek olalım üniversite. De de kullan diyor bende ondan dolayı öneri istiyorum.

Merhaba ben 9. sınıfım şu an elimde Fujitsu U904 Ultrabook var eski olduğundan dolayı bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorum. Tabii ki ben bu konuda kararsız kaldım laptop için 25.000₺ sistem için 13.000₺ 1000₺ de esneklik var sizce laptop mu almalıyım yoksa 13.000₺ ye sistem mi? Toplayım.

25K ya alacağınız laptop sizi ilerisi tatmin etmez o fiyata 3050 laptop alınıyor. 28K olursa bütçe 4050 güzel laptoplar var. Masaüstü olarak 25K ya daha iyi sistem dizilir.

Ailemi ikna edemiyorum bir yerlere giderken kullanırsın üniversite de laptop lazım olur diyorlar ben ömrü kısa olur diyorum ondan düşük bütçe ayırabiliyorum.

5 yıl dayanamaz diye düşünüyorum.

Merhaba ben 9. sınıfım şu an elimde Fujitsu U904 Ultrabook var eski olduğundan dolayı bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorum. Tabii ki ben bu konuda kararsız kaldım laptop için 25.000₺ sistem için 13.000₺ 1000₺ de esneklik var sizce laptop mu almalıyım yoksa 13.000₺ ye sistem mi? Toplayım.

Bende 9. sınıfım. Ama laptop kullanıcısı olarak masaüstü öneriyorum.

Şu an 9'dasın yani 4 sene evde kullanacaksın bilgisayarı. Mezuna kalırsan belki 5-6 sene. Şu an masaüstü sağlam bir sistem dizersen zaten bir parçası bozulursa değiştirebileceğinden 10 yıl bile götürebilir seni. Üniversite'ye başlayacağın zaman da masaüstünü satar laptop alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı