Merhaba ben 9. sınıfım şu an elimde Fujitsu U904 Ultrabook var eski olduğundan dolayı bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorum. Tabii ki ben bu konuda kararsız kaldım laptop için 25.000₺ sistem için 13.000₺ 1000₺ de esneklik var sizce laptop mu almalıyım yoksa 13.000₺ ye sistem mi? Toplayım.
Üniversite için büyük ihtimalle laptop daha iyi olur. Laptop tavsiyemdir o zaman.Şu an 9. sınıfım ailem diyor ki alacaksan bizde destek olalım üniversite. De de kullan diyor bende ondan dolayı öneri istiyorum.
Merhaba ben 9. sınıfım şu an elimde Fujitsu U904 Ultrabook var eski olduğundan dolayı bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorum. Tabii ki ben bu konuda kararsız kaldım laptop için 25.000₺ sistem için 13.000₺ 1000₺ de esneklik var sizce laptop mu almalıyım yoksa 13.000₺ ye sistem mi? Toplayım.
25K bütçe için bu var.Acaba laptop modelinizi sorabilir miyim veya önerimizi söyler misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.