K kkromaC Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Bu bilgisayarı sıfırlaya tıkladım ve dosyaları saklayacaktım fakat direkt bu ekrana attı, dosyaları sakladı mı bilmiyorum. Bu ekrandan çıkıp nasıl tekrar masaüstüne döneceğim? Dosya Ekleri 20220726_200029.jpg 287,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu bilgisayarı sıfırlaya tıkladım ve dosyaları saklayacaktım fakat direkt bu ekrana attı, dosyaları sakladı mı bilmiyorum. Bu ekrandan çıkıp nasıl tekrar masaüstüne döneceğim?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Güç tuşuna 10 saniye basılı tut kapat sonra tekrar aç. Artı 0 Eksi
KS KS K kkromaC Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #3 AroxBey dedi: Güç tuşuna 10 saniye basılı tut kapat sonra tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark nedir vindiwsu dilmek istemiyorum, hangisini seçmeliyim Windows* kkromaC dedi: Aralarındaki fark nedir vindiwsu dilmek istemiyorum, hangisini seçmeliyim Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
AroxBey dedi: Güç tuşuna 10 saniye basılı tut kapat sonra tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark nedir vindiwsu dilmek istemiyorum, hangisini seçmeliyim Windows* kkromaC dedi: Aralarındaki fark nedir vindiwsu dilmek istemiyorum, hangisini seçmeliyim Genişletmek için tıkla...
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 kkromaC dedi: Aralarındaki fark nedir vindiwsu dilmek istemiyorum, hangisini seçmeliyim Windows* Genişletmek için tıkla... neyle neyin arasındaki fark ? Artı 0 Eksi
kkromaC dedi: Aralarındaki fark nedir vindiwsu dilmek istemiyorum, hangisini seçmeliyim Windows* Genişletmek için tıkla... neyle neyin arasındaki fark ?