Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 26 Haziran 2023 #1 Bilgisayarımı sıfırlamaya çalışıyorum. Bulut indirmeye tıklıyorum. Ancak indirme başarısız yerel yeniden yükleme seçeneğini seçin diyor. Sorun ne? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023
Bilgisayarımı sıfırlamaya çalışıyorum. Bulut indirmeye tıklıyorum. Ancak indirme başarısız yerel yeniden yükleme seçeneğini seçin diyor. Sorun ne?
Çözüm Mertcpk1 26 Haziran 2023 Jellyel7 dedi: Flashım yanımda değil flashsız format atma yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Flashsız format atma yöntemleri var . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güvenilir bir youtuber bakabilirsiniz. W11 içinde aynısını yapabilirsiniz.
Jellyel7 dedi: Flashım yanımda değil flashsız format atma yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Flashsız format atma yöntemleri var . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güvenilir bir youtuber bakabilirsiniz. W11 içinde aynısını yapabilirsiniz.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 26 Haziran 2023 #2 Jellyel7 dedi: Bilgisayarımı sıfırlamaya çalışıyorum. Bulut indirmeye tıklıyorum. Ancak indirme başarısız yerel yeniden yükleme seçeneğini seçin diyor. Sorun ne? Genişletmek için tıkla... O problemin çözümü yok. Format atın. Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Bilgisayarımı sıfırlamaya çalışıyorum. Bulut indirmeye tıklıyorum. Ancak indirme başarısız yerel yeniden yükleme seçeneğini seçin diyor. Sorun ne? Genişletmek için tıkla... O problemin çözümü yok. Format atın.
Mertcpk1 Attopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 93 Çözümler 1 26 Haziran 2023 #3 Jellyel7 dedi: Bilgisayarımı sıfırlamaya çalışıyorum. Bulut indirmeye tıklıyorum. Ancak indirme başarısız yerel yeniden yükleme seçeneğini seçin diyor. Sorun ne? Genişletmek için tıkla... Flashınız varsa ve pcde virüs yoksa flash ile temiz kurulum yapmanız daha iyi.Bulut indirme değilde diğer indirme yöntemini seçin. Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Bilgisayarımı sıfırlamaya çalışıyorum. Bulut indirmeye tıklıyorum. Ancak indirme başarısız yerel yeniden yükleme seçeneğini seçin diyor. Sorun ne? Genişletmek için tıkla... Flashınız varsa ve pcde virüs yoksa flash ile temiz kurulum yapmanız daha iyi.Bulut indirme değilde diğer indirme yöntemini seçin.
KS KS Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 26 Haziran 2023 #4 Mertcpk1 dedi: Flashınız varsa ve PC'de virüs yoksa flash ile temiz kurulum yapmanız daha iyi. Bulut indirme değil de diğer indirme yöntemini seçin. Genişletmek için tıkla... Flashım yanımda değil flashsız format atma yöntemi yok mu? Artı 0 Eksi
Mertcpk1 dedi: Flashınız varsa ve PC'de virüs yoksa flash ile temiz kurulum yapmanız daha iyi. Bulut indirme değil de diğer indirme yöntemini seçin. Genişletmek için tıkla... Flashım yanımda değil flashsız format atma yöntemi yok mu?
Mertcpk1 Attopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 93 Çözümler 1 26 Haziran 2023 #5 Jellyel7 dedi: Flashım yanımda değil flashsız format atma yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Flashsız format atma yöntemleri var . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güvenilir bir youtuber bakabilirsiniz. W11 içinde aynısını yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Jellyel7 dedi: Flashım yanımda değil flashsız format atma yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Flashsız format atma yöntemleri var . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güvenilir bir youtuber bakabilirsiniz. W11 içinde aynısını yapabilirsiniz.