Çözüldü Sistem NVIDIA ekran kartı yerine Intel ekran kartını kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The Ratex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba oyunlarda Minecraft Roblox vb. NVIDIA ekran kartı yerine Intel ekran kartıyla çalıştırıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Formatlamadan önce olmuyordu ve sürücüleri yükledim.

Çözüm
Yan taraftan 3D ayarların yapılandırılmasına girin, program ayarlarına tıklayın. Ardından listeden oyunu seçin. Oyununuz gözükmüyorsa gözata tıklayıp kendiniz ekleyin. Bitirdikten sonra oyunu yüksek performansa alın. Bu sayede nvidia kartını kullanır.
AMD kullandığımdan ezbere bilmiyorum kusura bakmayın. Programı açtıktan sonra gelen ekranın ss'ini atabilir misiniz?
1665931464992.png

denetim masasında "3d ayarların yönetilmesi" kısmından yapılıyor diye biliyorum, orada "otomatik seç" yerine "yüksek performanslı nvidia ..." yapmayı deneyebilir misiniz?

Yan taraftan 3D ayarların yapılandırılmasına girin, program ayarlarına tıklayın. Ardından listeden oyunu seçin. Oyununuz gözükmüyorsa gözata tıklayıp kendiniz ekleyin. Bitirdikten sonra oyunu yüksek performansa alın. Bu sayede nvidia kartını kullanır.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı