Sistem NVIDIA ekran kartını görmüyor

Sylvestre

Kilopat
Katılım
6 Haziran 2015
Mesajlar
718
Çözümler
1
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayara önce temiz kurulum yaptım. Ardından BIOS Update ve Windows Update ile gerekli güncellemeleri yaptım. GeForce Experience ile de denedim, ekran kartının kendi sitesinden de indirip denedim ancak hiçbir türlü ekran kartı sürücüsünü kuramadım. Şu an ekran kartına taktığım kablo ile monitörden görüntü alıyorum. Şu şekilde de bir ekran görüntüsü aldım. Sizce ne yapmalıyım?

nvidia hata.PNG
 

Bununla yüklemeyi deneyin.
GeForce Experience ile de aynı hatayı alıyorum.
Windows kendisi bir sürücü kurmuş olabilir güncelleme ile.
DDU ile kaldırıp manuel olarak kurun.
Sanırım hiç bir sürücü kurmamış ama yine de bu seçeneği de deneyeceğim.
Aygıt yöneticisinde RTX 3070 görünüyor mu? Güncellemeleri yapmayı deneyin.
Hayır ama ekran kartı görünürde çalışıyor gibi gözüküyor. Kablonun bir ucu monitöre diğeri de ekran kartına bağlı şekilde görüntü alıyorum şu an.
 

Şunu yüklemeyi dener misiniz?
Denedim yine aynı hatayı alıyorum. Tüm hatalarda ekran kartı sürücüsünün bu Windows sürümü ile uyumlu olmadığını söylüyor. Windows Update ile güncellemeye çalışıyorum ama fotoğrafını eklediğim şekilde görünüyor. Ben de bunun üzerine Windows 10 Güncelleştirme Yardımcısını indirdim; en güncel sürümü kurmaya çalışıyorum şu an.
Sorun çözüldü arkadaşlar. Windows 10 Güncelleme yardımcısı ile 2 kere Windows sürümümü güncelledikten sonra NVIDIA' nın kendi sitesinden uygun ekran kartı sürücüsünü indirip kurdum ve sonrasında sorun düzeldi. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
 

Dosya Ekleri

  • windows update durumu.PNG
    windows update durumu.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı