Sistem oyun oynarken aniden kapandı

bayalpaslan08

Decapat
Yer
İstanbul, Üsküdar
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 1 TB SSD
Ekran kartı
Sapphire AMD Radeon RX 6700 XT Pulse
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Arkadaşlar az önce ETS 2 oynarken durduk yere bir anda bilgisayar kapandı. Ben CPU ısındı o sebepten dolayı kapandığını düşündüm ancak fanlar yerli yerinde çalışıyor ve soğutuyor. Neden kaynaklı bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz? Olay günlüğünde bu iki hatayla karşılaştım, birisi Kernel Power 41 (63) diğeri eventlog 6008.

Hocam bazen durduk yere bu tür şeyler olabiliyor hiç bir sebep olmadan. Yani yazılımsal olarak da bir sorun olmuş olabilir o an. Eğer mavi ekran vererek kapanıyorsa Minidump aracılığıyla sorunun kaynağı daha net bulunabiliyordu sanırım. Bende genelde ekran kartıyla ilgili yaşanıyor benzer durum. En son sistemi tamamen söküp temizleyip tekrar toplayınca ani kapanmalar kaybolmuştu. Sanırım bir gevşeme veya temassızlık vardı bağlantılarda.

Yani evet öyle de olabilir ama Kernel-Power 41 (63) hatası için PSU kaynaklı olma ihtimali çok yüksek diyorlardı farklı yerlerde..

Evet şu an profilinizde gözüken sisteminiz buysa fazlasıyla yeterli olur 600W
Evet o birde ekstra 500GB SSD var yeterli olması lazım ama işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…