Sistem sıcaklığı nasıl düşürülür?

Bunlarla uğraşmanıza gerek kalmayabilir. Sisteminizdeki sıcaklıkları belirtir misiniz?

Bütün sistem sıcaklıgına bakmak için program bilmiyorum araştırıyorum. Baktıktan sonra yazacağım.
Bunlarla uğraşmanıza gerek kalmayabilir. Sisteminizdeki sıcaklıkları belirtir misiniz?
help.jpg

Son düzenleme:
Bütün sistem sıcaklıgına bakmak için program bilmiyorum araştırıyorum. Baktıktan sonra yazacağım.

Eki Görüntüle 1161584
ThrottleStop yükleyin. Ana Ekranda Limits sekmesine girin. Limits sekmesine Clear çekin. Ardından oyun oynayın en az 10 dakika. Bu süreçte program arkada açık kalsın. Oyundan çıkınca Limits sekmesine girin ve bize oranın fotoğrafını atın.

İşlemci tarafında sorun yok.
İstersen undervolt edilebilir sistemde soğuması için ama zaten sanırım yaptın.

Ekran kartının performansını biraz arttırabilirsin. OC yapabilirsin. Güç ve sıcaklık limitlerini biraz daha esnek ayarlayabilirsin.

Çok teşekkür ederim.
Valahi bir ayarlar yaptım 100 dereceye kadar çıktı. Geri bu şekilde ayarladım. Güç ayarlamadaki sıcaklık. Tam ince ayarını bilmiyorum daha nasıl olabilir?

Çok teşekkür ederim.
Valahi bir ayarlar yaptım 100 dereceye kadar çıktı. Geri bu şekilde ayarladım. Güç ayarlamadaki sıcaklık. Tam ince ayarını bilmiyorum daha nasıl olabilir?
Yardımcı olacağım okudum mesajınızı. Müsait olduğum vakit.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı