Sistem siyah ekranda kalıyor

x4r

Kilopat
Dün PC'ye bakarken birden çizgili bir ekran geldi ve kapattığımda bir daha açılmadı. Fanlar çalışıyor anakartın markası çıkıyor ve sonra siyah ekranda kalıyor sizce sorun hangi parçada ve nasıl çözebilirim?

Şimdi güvenli modda bir süre kullanabilir misiniz? 30 dakika vs eğer 30 dakika sonra kapanmıyorsa siyah ekran gelmiyorsa, yazılımsal olarak probleme işaret. Çünkü normal moddan farkı driverlar vs gibi seçenekler tamamen aktif olmuyor sistemi min düzeyde kullanmış oluyorsunuz. Örneğin sistem açılırken donanım bulma sesi vs geliyorsa güvenli modda gelmiyorsa bir yazılım buna sebebiyet veriyordur. Ayrıca sisteminiz nedir onu da yazın.

Şimdi güvenli modda bir süre kullanabilir misiniz? 30 dakika vs eğer 30 dakika sonra kapanmıyorsa siyah ekran gelmiyorsa, yazılımsal olarak probleme işaret. Çünkü normal moddan farkı driverlar vs gibi seçenekler tamamen aktif olmuyor sistemi min düzeyde kullanmış oluyorsunuz. Örneğin sistem açılırken donanım bulma sesi vs geliyorsa güvenli modda gelmiyorsa bir yazılım buna sebebiyet veriyordur. Ayrıca sisteminiz nedir onu da yazın.

Tamam şimdi açıcam güvenli modu 30 dk bekliyim bakalım.

Sistemim :

Anakart: H61H2-M17.

Ekran Kart: AMD Radeon R7 370.

İşlemci: Intel Core i5-3470 3.20 GHz.

RAM: 16 gb (8x2)

Onu format atmadan önce yaparım çünkü baya bir dosya var. Bide bazı driverların devre dışı olması çok uzun süre çalışmıyacağı anlamına gelirmi ki Tam olarak neden böyle yapıyoruz anlamadım pek.
Tamamdır bekliyorum geri dönüşü. Bu sırada güvenli moddayken verilerinizi kurtarın. Olur da format atarsanız diye.
Bu arada doldu 30 dakika ve kapanmadı.
Tamamdır bekliyorum geri dönüşü. Bu sırada güvenli moddayken verilerinizi kurtarın. Olur da format atarsanız diye.
Şimdi windows da yazılımsal problem mi var ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı