Sistem siyah ekranda kalıyor

x4r

Kilopat
Dün PC'ye bakarken birden çizgili bir ekran geldi ve kapattığımda bir daha açılmadı. Fanlar çalışıyor anakartın markası çıkıyor ve sonra siyah ekranda kalıyor sizce sorun hangi parçada ve nasıl çözebilirim?

Hayır, yazılımında problem olduğunu gösteriyor. Fakat dilersen internet açık güvenli modda girip DDU ile ekran kartı yazılımını kaldırabilirsin. İçin rahat edecekse güvenli modda kaldır ekran kartı driverını DDU bulamazsan bile ve öyle sistemi çalıştır.
Ekran kartının yazılımında mı ? Bide DDU program mı ?

Hocam ekran kartı yazılımı dediğim denetim masasına girip direkt kaldırabilirsiniz, çok aşina olmadığınız için bu yöntemi kullanabilirsiniz ardından sistemi tekrar çalıştır yine olmazsa Windows 10 dosyalarında eksiklik, bozukluk sebebiyle açılmıyordur.
Olursa da ekran kartında mı problem oluyor.

Denetim masasından hangi driver yüklü ise oradan yapın önce. AMD veya Nvidia.
Hocam bu sefer de kural ihlal'i yedim yazamadım. Aygıt yöneticisinden kaldırdım ekran kartını sonra yeniden başlattım bu sefer pc normal modda açıldı fakat yarım saat sonra falan yine siyah ekran geldi ve bidaha açılmadı normal modda neyde sorun var ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı