Sistem temizlenmesi sonucu ekran kartı çalışmıyor

Emirsrky04

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Biraz önce PC'yi açtım, bez ve elektrikli süpürgeyle detaylı temizledim, sadece RAM'leri çıkarıp taktım oturduğundan emin gibiyim. PC'yi açıyorum her şey tamam ama ekran kartının ısıgı yanmıyor ve monitöre görüntü gelmiyor. Elektrikli süpürgeyle alakalı olabilir mi? Çok diplere falan girdim ama fanları çok detaylı yaptım, ekran kartına dokunmadım neredeyse.

Biraz önce PC'yi açtım, bez ve elektrikli süpürgeyle detaylı temizledim, sadece RAM'leri çıkarıp taktım oturduğundan emin gibiyim. PC'yi açıyorum her şey tamam ama ekran kartının ısıgı yanmıyor ve monitöre görüntü gelmiyor. Elektrikli süpürgeyle alakalı olabilir mi? Çok diplere falan girdim ama fanları çok detaylı yaptım, ekran kartına dokunmadım neredeyse.
Ramler oturuk mu gözden kaçabiliyor.

Ekran kartının güç kablosunu taktığınıza emin misiniz? 8 pinlik olan.

Ekran kartının güç kablosu tam olarak oturması gerekiyor. Ayrıca eğer elektronik aksama zarar geldiyse (bobinler, kondansatörler vs.) onlar da etkili olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı