Çözüldü Sistem tepki vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GhostFace787

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
2-3 defa bu sorunu yaşadım, dün akşam başladı. Akşam o sorunu yaşadığımda kendiliğinden düzeldi, çok kafaya takmadım. Sabah uyandığımda ise durum farklıydı. Altındaki çubuktan hiçbir şeye basılmıyor; kendiliğinden açılan programlar (örneğin Steam güncelleniyor gibi normalde kapatılabilen bilindik programlar) kapatılamıyordu. Bilgisayarın kapatma tuşuna bastıktan biraz sonra bilgisayar sorunsuz şekilde açıldı ve 2-3 saat boyunca normal şekilde oyun oynadım. Ancak az önce emülatörden oyun oynarken yine aynı sorunla karşılaştım. Bu sefer bu sorunda bir iş olduğunu düşünüp ikide bir bilgisayarı mı kapatacağım diye düşündüm ve buraya gelip yardım istedim. (Bu arada biraz panik yaptım, aynı kelimeleri tekrar tekrar kullanmış olabilirim.) Çözüm önerisi sunarsanız çok sevinirim. İyi günler.

Çözüm
Sol üstten yeni görev çalıştıramıyor musunuz?
Denemedim ama bir daha aynı sorunu yaşarsam denerim sağolun

2-3 defa bu sorunu yaşadım, dün akşam başladı. Akşam o sorunu yaşadığımda kendiliğinden düzeldi, çok kafaya takmadım. Sabah uyandığımda ise durum farklıydı. Altındaki çubuktan hiçbir şeye basılmıyor; kendiliğinden açılan programlar (örneğin Steam güncelleniyor gibi normalde kapatılabilen bilindik programlar) kapatılamıyordu. Bilgisayarın kapatma tuşuna bastıktan biraz sonra bilgisayar sorunsuz şekilde açıldı ve 2-3 saat boyunca normal şekilde oyun oynadım. Ancak az önce emülatörden oyun oynarken yine aynı sorunla karşılaştım. Bu sefer bu sorunda bir iş olduğunu düşünüp ikide bir bilgisayarı mı kapatacağım diye düşündüm ve buraya gelip yardım istedim. (bu arada biraz panik yaptım, aynı kelimeleri tekrar tekrar kullanmış olabilirim.) Çözüm önerisi sunarsanız çok sevinirim. İyi günler.

Soruna anlıkda olsa bir çözüm buldum. Windows + L kısa yolunu kullanınca tekrar oturum açarak sorunu çözüme kavuşturabildim. Sorunu çözmeme yardım arkadaşlarada teşekkürler.
Hayır. Her şey gayet normal sadece üsttede belirttiğim gibi çubuktaki tuşlara, uygulamalara ve kapatma düğmeleri gibi şeylere tıklanmıyor onun dışında her şey aynı.
CTRL + Shift + ESC basın. Ardından Görev Yöneticisinin İşlemler kısmından aşağı inin. Dosya Gezginini bulup, sağ tıklayıp Yeniden Başlata basın. Eğer Dosya Gezgini gözükmüyorsa sol üstten Dosya > Yeni Görevi Çalıştıra explorer yazıp görevi çalıştırın.

CTRL + Shift + ESC basın. Ardından Görev Yöneticisi'nin işlemler kısmından aşağı inin. Dosya Gezgini'ni bulup, sağ tıklayıp yeniden başlata basın. Eğer Dosya Gezgini gözükmüyorsa sol üstten dosya > yeni görevi çalıştıra Explorer yazıp görevi çal.
Öyle yapmayı denedim ama ona da tıklanmıyor.

Görev Yöneticisi Açılıyor. (Yani klavye kısa yolları sorunsuz çalışıyor.) Ama mesela işlemler bölümündeki programlar tepki vermiyor

Denemedim ama bir daha aynı sorunu yaşarsam denerim sağolun

2-3 defa bu sorunu yaşadım, dün akşam başladı. Akşam o sorunu yaşadığımda kendiliğinden düzeldi, çok kafaya takmadım. Sabah uyandığımda ise durum farklıydı. Altındaki çubuktan hiçbir şeye basılmıyor; kendiliğinden açılan programlar (örneğin Steam güncelleniyor gibi normalde kapatılabilen bilindik programlar) kapatılamıyordu. Bilgisayarın kapatma tuşuna bastıktan biraz sonra bilgisayar sorunsuz şekilde açıldı ve 2-3 saat boyunca normal şekilde oyun oynadım. Ancak az önce emülatörden oyun oynarken yine aynı sorunla karşılaştım. Bu sefer bu sorunda bir iş olduğunu düşünüp ikide bir bilgisayarı mı kapatacağım diye düşündüm ve buraya gelip yardım istedim. (bu arada biraz panik yaptım, aynı kelimeleri tekrar tekrar kullanmış olabilirim.) Çözüm önerisi sunarsanız çok sevinirim. İyi günler.

Soruna anlıkda olsa bir çözüm buldum. Windows + L kısa yolunu kullanınca tekrar oturum açarak sorunu çözüme kavuşturabildim. Sorunu çözmeme yardım arkadaşlarada teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı