Sistem Toplama Sonrası Neler Yapılır?

Merhaba arkadaşlar Allah' a şükür sorunsuz afiyetli bir şekilde APU sistemi mi topladım.
UEFI Windows 10 yükledim.
BIOS versiyonu çok eskiydi onu son sürüme güncelledim.
Windows 10 güncellemelerini yaptım.
GPU'nun Driver'larını yükledim.
Chipset' leri yükledim.
Ses ve LAN sürücülerini yükledim.
Aygıt yöneticisinden baktığımda her şey sorunsuz.
Bu dediklerimi sorunsuz bir şekilde yaptım.
RAM' ler zaten 2400Mhz de çalışıyor onları yükseltmeme gerek kalmadı.
Şimdi ne yapacağım?
Direk oyun indirip oynayabilir miyim? Veya program?

Son kez ayarlardan güncellemeleri denetle, Windows ayrıca donanımlarınızın da güncel olup olmadığını denetliyor. Steam kaliteli bir site olduğu için DirectX gibi yazılımları oyun başlatılırken kuruyor. Java gibi oyun destek yazılımları da yüklü ise hazırsınız. Araçların tam detaylarını bilmiyorum, çok gerekli olsaydı gözüne soka soka indir derdi.

Son kez ayarlardan güncellemeleri denetle, Windows ayrıca donanımlarınızın da güncel olup olmadığını denetliyor. Steam kaliteli bir site olduğu için DirectX gibi yazılımları oyun başlatılırken kuruyor. Java gibi oyun destek yazılımları da yüklü ise hazırsınız. Araçların tam detaylarını bilmiyorum, çok gerekli olsaydı gözüne soka soka indir derdi.
Teşekkürler tamamdır.

388227

Bu ayarı da unutmayın.

Bazı yeni olmayan oyunları oynayabilmek için DirectX 9 gerekiyor. Windows 10'da varsayılan olarak kapalı oluyor. Bunu fotoğrafta gördüğünüz gibi açmanız lazım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00