Sistem toplama

Arkadaşlar bazı sorularım oldu onları yanıtlayabilecek var mı sistem önerileriniz için teşekkürler hala kafamda net bir şey yok birde itopyadan bir şey önermeyin o firma hakkkın da hiç iyi şeyler duymuyorum..
 
Sistemleri inceliyorum teşekkürler daha da genişletebiliriz ancak hiç birine monitör eklenmemiş o fiyatın içine monitörü de dahil etmemiz lazımdı :) ayrıca bu sistemler WiDi teknolojisini destekliyor mu bilen var mı

Ayrıca ryzen 3 3100 ile Intel i3-10100F arasında kaldım intel i3 10100f kötümü kimisi diyor i5 altında tercih etme hatta sinerji bilgisayar yetkililerinden biri Intel i3-10100F hertürlü ryzen 3 3100 den üstün demişti siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Bir de ek olarak burada ki topladığınız sistemler ile yayın yapılır mı kasma v.s sorun yaşanır mı
Burada sormuştum @Lockheed
Bu arada güvenilir 2. el bulunmaz mı işlemci ve ekran kartı
 
Bilemedin o bana kalmış istesem 7 bine bile çıkarım hatta daha fazlasına da ama o kadar uçmaya gerek yok

Sanırım kimse yardımcı olmayacak


6, 662TL Full HD Ultra.
@enonertetanem Neyi beğenmedin yine? :D

Hocam bütçeyi 1600TL aşmak normal olamaz hocam sanırım bunu beğenmedi😀

Arkadaş ben sistemi hazırlarken yazmış mesajı görmedim ve 7 bine bile çıkarım dediği için hazırlamıştım.

Sistemleri inceliyorum teşekkürler daha da genişletebiliriz ancak hiçbirine monitör eklenmemiş o fiyatın içine monitörü de dahil etmemiz lazımdı :)

Her istediğiniz şeyi konu başında belirtseniz böyle karman çorman olmayacaktı.
 







5130.27 TL.

2x RAM ile 5424.56 TL.
 







5130.27 TL.

2X RAM ile 5424.56 TL.

Anlaşılan pek sistem araştırmıyorsunuz Frisby kasa ve 2400MHz RAM önerince fark ettim bunu RAM'ler 3000MHz olarak değişmeli Zalman N5 ve High Power PSU alınmalı bu bütçede.
 
Şöyle yapabilir miyiz ? tüm bu saydıklarım dahil ssd ya da m2 hariç bir de anakart hariç diğer bileşenleri 2. elden güvenilir yerlerden temin etsek. Var mı güvenilir alabileceğimiz bir yer , bir kişi ?
 

Geri
Yukarı