Sistem toplamak için acele etmeli miyim?

Bütçe
8000

Veveveve

Hectopat
3060 çıktığında onu alacağım ve yeni bir sistem kuracağım. Ama fiyatlar her geçen gün artıyor. İyice artmadan ilk parçaları alsam mı yoksa 3060 ile uygun fiyatlı sistemler gelir mi?

Her ürünü sıfır almak zorunda değilseniz. İkinci el parçalarla güzel bir sistem kurabilirsiniz ve şuan da fiyatlar uçuk ama daha da uçmayacağını kim bilebilir dün Asus laptopum 8000 iken bugün 9000 olmuş durumda.

Her ürünü sıfır almak zorunda değilseniz. İkinci el parçalarla güzel bir sistem kurabilirsiniz ve şuan da fiyatlar uçuk ama daha da uçmayacağını kim bilebilir dün Asus laptopum 8000 iken bugün 9000 olmuş durumda.
Hocam 1 haftadır sahibinden'e bakıyorum, sıfırdan daha yüksek fiyatlar yazılıyor çoğunda. Leş gibi olmuş donanımlara "sadece test amaçlı 1-2 defa kullanılmış" yazanları saymıyorum bile. Sanırsın herkes tester mübarek.

Hocam 1 haftadır sahibinden'e bakıyorum, sıfırdan daha yüksek fiyatlar yazılıyor çoğunda. Leş gibi olmuş donanımlara "sadece test amaçlı 1-2 defa kullanılmış" yazanları saymıyorum bile. Sanırsın herkes tester mübarek.
Bana da test amaçlı geliyor bazı ürünler 2 yıl garantili ürünü 1000 tl altına veriyorum adam garantisiz ürünü aynı fiyata satmaya çalışıyor garip:?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı