Sistem toplamak için gerekli bütçe

• Konuyu başlatan 370794
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.402
Arkadaş CS:GO oynasam yeter diyor. Siz hala GTX 1050 günümüz oyunlarına yetmiyor diyorsunuz. Bence bayağı saçmalamışsınız. Bu arada konu sahibine bir şey daha diyeceğim, 2.elden 1500TL'ye bile CS:GO'da 80FPS alan bilgisayar topayabilirsin(monitörle birlikte klavye falan da ekle).

CS:GO vb. oyunları kaldıran orta seviye bir PC önerisi istemiş siz 1050 öneriyorsunuz.
Üstelik 1500TL'ye CS'de 80FPS alan kart olduğunu söylüyorsunuz.
Lütfen PC sektörünü öğrenmeden birdaha öneri yapmayın.

CS:GO vb. oyunları kaldıran orta seviye bir PC önerisi istemiş siz 1050 öneriyorsunuz.
Lütfen PC sektörünü öğrenmeden birdaha öneri yapmayın.
80Fps yi 1500tl ye daha fazla fps alınacağından söyledim.
İleriye dönük ve eğer istemezsen yine de CS:GO tarzı oyunlarda sizi bayağı götürür diye 6-7k diye not düştüm.

Anladım hocam.
Türkiye şartlarında 6K dır ortalama bir sistem.

Lütfen PC sektörünü öğrenmeden bir daha öneri yapmayın.

Siz ciddi misiniz? Yahu bu oyun 2012 yılında çıktı. Daha hala bana laf atıyorsunuz. 2013 yılında çıkan bir kart bile rahatlıkla CS:GO'yu kaldırır. Elimde HD 6670 var. 200TL'ye aldım ve videolarını izlerseniz 70FPS alıyor. Arkadaş gider HD 6850 alır ve 100FPS ile oynar. Bu kadar basit.

Siz ciddi misiniz? Yahu bu oyun 2012 yılında çıktı. Daha hala bana laf atıyorsunuz. 2013 yılında çıkan bir kart bile rahatlıkla CS:GO'yu kaldırır. Elimde HD 6670 var. 200TL'ye aldım ve videolarını izlerseniz 70FPS alıyor. Arkadaş gider HD 6850 alır ve 100FPS ile oynar. Bu kadar basit.

Sadece CS oynayacağım dememiş.

Vb. oyunlar kısmını biraz daha açın sadece LoL CS:GO gibi oyunlar oynayacaksanız 2. elde çok uyguna bir sistem dizip yeterli FPS'leri alabilirsiniz.

Evet dediği cümleyi açarsa çok iyi olur. Sonuçta bana laf diyen arkadaşlarda haklılar. 20K ya da CS:GO açan bilgisayar toplanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı