Sistem toplamak için seçimler beklenmeli mi?

Seçimler bir yana önemli olan uluslararası anlaşmalar. Ben seçimlerde yönetim değişikliği beklemediğim için sana şunu söyleyeyim, Çin ve Rusya ile yerel para cinsinden ticaret anlaşmaları yürürlüğe konulursa lira hızla değer kazanır. Tabi başlangıç için çok büyük beklentilere girmemek gerekir. Tamam ülkemiz üretim yapmıyor ama tek dışa bağımlı ülke biz değiliz, bu değerler çok abartılı bir hal aldı.
 
Kardeşim bende senin gibi hataya düştüm ve dolar 4.38 iken biraz pahalı geldiği için almadım şu an dolar 4,84 .Ben en az 300-400 lira zarar ediyorum erken almadığım için. Daha dün alıcağım 3 parça 100 lira zam yedi daha fazla beklemiyecem bence sende aynısını yap.
Bilgisayarson.pngdolarlıbilgisayar.png
 
Dün akşam hepsiburada indirimleriyle alacaktım hesapta para eksik diye bugün alırım dedim. Hemen fiyatlara zam yapmışlar 200 Tl lik kaybım oldu. Bugün alayım mı yoksa daha bekliyim mi ?
 
Dün akşam hepsiburada indirimleriyle alacaktım hesapta para eksik diye bugün alırım dedim. Hemen fiyatlara zam yapmışlar 200 Tl lik kaybım oldu. Bugün alayım mı yoksa ben de bekliyim mi ?
Banada aynısı oldu bence beklemeden al dolar durucak gibi değil bende en geç bu akşam sipariş geçeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı