Sistem toplamak için yılbaşı beklenmeli mi?

Teşekkürler arkadaşlar. Durum onu gösteriyor ki biz doları bekledikçe zarar edeceğiz. O yüzden ben dayanamadım hepsini sipariş verdim pazartesiye geliyor inşallah. İşlemci ve soğutucuyu hepsi burada dan, anakart ve ram lari webdenal sitesinden istedim. Şu an yoldalar. Pazartesi elimde olurlar toplarım hemen. İnşallah hepsi sorunsuz gelirde uğraştırmazlar beni.
 
Aynen bende 2,80 civarlarında almayı düşünüyorum eğer yılbaşında düşerse veya bir indirim falan yakalarsam.
 
Kimse yazmamış ben yazayım soğutucuyu kasanın arka egzoz fan yerine de takabilirsin.

Dostum kasanın arka egzoz fanı dediğin bu mu? Eğer buysa bunu çıkarıp soğutucuyu takınca kasanın içi ısınıp anakarta sorun çıkarır mı?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    592,7 KB · Görüntüleme: 295
Dostum kasanın arka egzoz fanı dediğin bu mu? Eğer buysa bunu çıkarıp soğutucuyu takınca kasanın içi ısınıp anakarta sorun çıkarır mı?


Fan yönü dışarıya verileceğinden değişen bişey olmayacak. Sadece önünde radyatör olacak fanın anlayacağın. Ama tavsiyem bu işlemi yapmadan evvel bilgisayarcıda yada kendin kompressörle temizle kasanı iyice.
 
Evet, egzoz fan o. Ama o kasanın hali ne öyle yazık değil mi? :D
Haklısınız arkadaşlar. Bütün parçalar elden geçeceği için şimdilik ellemiyorum. Parçalar gelince komple bir temizlik yapacağım zaten. Uzun zamandır açılmıyordu fanı nereye takarım diye bakmak için açmıştım. Siz öyle deyince utandım bak şimdi.:(:(:(
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı