Rehber Sistem Toplamanin Puf Noktalari

Rehberi okumadim müsait değilim eve gittiğimde okurum. Bu arada etiket yine gözükmüyor gezerken denk geldim. @JaroxJamaica, @Recep Baltaş, @Ali Güngör hocalarım bu etiket sorunu ne zamana düzelir?

Rehber güzel ancak bizim insanımız tembel olduğu ve okumayı sevmediği için yararlı olmayacaktır sonuçta ürün bilgilerini bile sitesine girip bakmayıp burada konu açan insanlar var, size tavsiyem rehberi kısaltın bu hali çok uzun ve kendini çok tekrarlıyor sanki uzun olsun diye aynı şeyler farklı bir bakış açısıyla anlatılmış gibi görünüyor.

27 Nisan'dan sonra cok detayli bir rehber hazirlamayi dusunuyorum. Kitap biciminde @Nazım Paşa arkadasimizin dedigi gibi PDF olabilir. Ama o rehber gercekten detayli olacak. En ufak ayrintilara deginecegim ve konuyu basliklar halinde yazacagim. Yani kim ne ariyorasa sayfasina bakip bulacak. Ayni kitap gibi.
@FurkanEmir41 Okumasinlar hocam biz elimizden geleni yapalim :).

Hocam yalniz PDF olacagi icin surekli elimde bulunacak. Yani duzenleyip yenisini paylasicagim. Surekli guncel tutacagim. Su siralar asiri yogunum. Etiketlere bile bakamiyorum 60 bildirim olmus. Bu haftadan sonra komple burayla ugrasacagim.

@JaroxJamaica Hocam bu konuyu güncel tutmak için sınırsız düzenleme yetkisi gibi bir şey alabiliyor muyuz? İlk mesajımı düzenlemek istiyorum da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı