Aşağıdaki listeleri ezbere bileceksin:
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...
www.technopat.net
@f3turan @techno3030 @MisakiTaro @BerkeP @PanzerTR @Usman Aganın Bıyığı @HABAR bir hata gördüyseniz söyleyin lütfen, sevinirim :D. Not: Bazı PSU'ları bilmediğim için eklemedim. 300-410 TL arasında alabileceğiniz PSU'lar...
www.technopat.net
Kasalar, en çok alternatife sahip olduğumuz bileşen sanırım, unuttum modeller olabilir, aşağıda yazarsanız sevinirim. 300-800 TL arası: https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/aerocool-aero-one-duo-cam-yan-panel-fanli-usb-3-0-pencereli-atx-oyun-outlet-ak569_pdp_608880277...
www.technopat.net
Ayrıca anakart önerirken soketlerine dikkat edeceksin. Uyumsuz ya da kalitesiz anakart önermemeye dikkat edeceksin.
RAM konusuna gelince çipleri sorunlu olan LPX RAM’leri asla önerme.
Gerisi yavaşça gelir, ne kadar deneyimli olursan önerdiğin sistemler bir o kadar da sorunsuz olur.
Eğer bir yerde takılırsan beni ya da şu üyeleri etiketleyerek soru sorabilirsin:
@RPM @PanzerTR @hadwiger
@Samotne Ciasteczka (umarım rahatsız etmiyorumdur.)