Sistem Topluyorum

Arkadaşlar tartışacak ne var bunda ? Ben de bir ton araştırma yaptım.

İkisini de alabilirim. Sıkıntı yok. Peki seneye 2.elde hangisi daha çabuk gider ? Sonuçta 1 sene içinde en iyi oyun olarak BF4 oynarım.

perfrel_2560.gif

Resimdeki kart Tahiti LE'li.

Görüldüğü üzere GTX 660 Ti'ı solluyormuş. CF yapmayacağım o ayrı. Bu kartı alacağım.

Tekrar diyorum. Alt tarafı ekran kartı için tartışmaya gerek yok. İlginiz için çok teşekkürler.

GTX 660'ı düşündüm ben de. Performansı kesinlikle bana şu an yeterli. Ancak aradaki fiyat farkında HD 7870XT'nin alınabileceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar tartışacak ne var bunda ? Ben de bir ton araştırma yaptım.

İkisini de alabilirim. Sıkıntı yok. Peki seneye 2.elde hangisi daha çabuk gider ? Sonuçta 1 sene içinde en iyi oyun olarak BF4 oynarım.

perfrel_2560.gif

Resimdeki kart Tahiti LE'li.

Görüldüğü üzere GTX 660 Ti'ı solluyormuş. CF yapmayacağım o ayrı. Bu kartı alacağım.

Tekrar diyorum. Alt tarafı ekran kartı için tartışmaya gerek yok. İlginiz için çok teşekkürler.

GTX 660'ı düşündüm ben de. Performansı kesinlikle bana şu an yeterli. Ancak aradaki fiyat farkında HD 7870XT'nin alınabileceğini düşünüyorum.

Aynı fikirdeyim. 2. el olarak DH'de 7870 ve 7850 çok fazla var ve uygun fiyattan satarsan çok kolay alıcı bulunur. 660 yok demiyorum oda var fakat gözlemlerim üzerine 7870 daha çok 7850 satışı daha fazla.

Konuyu hortlatmış oluyorum ama, güncellemeyi paylaşayım dedim. Sistemi alacağım arkadaşlar. Tabi bir aksilik çıkmaz ise. Cumartesi veya Pazar alacağım. Fakat bütçem 1750 TL'ye indi. Mucize olmaz ise de bu bütçeyle toplayacağım.

Son anda fikrimi değiştirirsem ASUS K56CB de alabilirim.

Mert Eskişehir Hiperstore şubesinden mi toplatacaksın ? O bütçeye monitör dahilse aynı parayla aynı sistemi toplayacağız. Şuan kötü olan durum bu olaylardan ( Gezi Parkı vs.) sonra doların uçuşu. Neyse ben bu parçaları alacağım sen de yaz ki karşılaştırabileyim.

Anakart
Asus M5A97 R2.0

İşlemci
Amd FX 6300

Ram
Gskill 4x2 1600 Mhz CL 9

Ekran Kartı
Asus GTX 660
veya
Alabilirsem Asus 7870 TOP
(Sanırım yanında Diablo III hediyesi)

Kasa
Corsair 300R Eskişehir stoklarında olmadığı için
Cooler Master K380

Monitör
Kararsızım

Mert Eskişehir Hiperstore şubesinden mi toplatacaksın ? O bütçeye monitör dahilse aynı parayla aynı sistemi toplayacağız. Şuan kötü olan durum bu olaylardan ( Gezi Parkı vs.) sonra doların uçuşu. Neyse ben bu parçaları alacağım sen de yaz ki karşılaştırabileyim.

Anakart
Asus M5A97 R2.0

İşlemci
Amd FX 6300

Ram
Gskill 4x2 1600 Mhz CL 9

Ekran Kartı
Asus GTX 660
veya
Alabilirsem Asus 7870 TOP
(Sanırım yanında Diablo III hediyesi)

Kasa
Corsair 300R Eskişehir stoklarında olmadığı için
Cooler Master K380

Monitör
Kararsızım

Ama bellekler 1600Mhz'de kalmış. Bütçeden dolayı mı kısmak zorunda kaldın? Öyle değilse 1866 - CL9'lar seni bekliyor :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı