Sistem Trojan:Win32/Wacatac.B!ml uyarısı verdi

light6125

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir hata yaptım ve bilerek bedava Valorant hile diye arattım, yükledim bir şey içinde hile ve hile fotoğrafları diye ayrı klasörler vardı fotoğraflardan sahte olduğu belliydi fakat bende eğlence olsun diye hile klasörüne tıkladım, bir anda "... Sizin oturumunuzu kapatmak istiyor" dedi. Tek seçenek kapat olduğu için kapattım bilgisayarı açtığımda her şey normal gibiydi, fakat bilgisayar zaten anormal bir şekilde yavaştı şimdi daha da yavaşladı. Bu işlerden çok anlamıyorum. İyi günler.

Ekran Görüntüsü (4).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bir hata yaptım ve bilerek bedava Valorant hile diye arattım, yükledim bir şey içinde hile ve hile fotoğrafları diye ayrı klasörler vardı fotoğraflardan sahte olduğu belliydi fakat bende eğlence olsun diye hile klasörüne tıkladım, bir anda "... Sizin oturumunuzu kapatmak istiyor" dedi. Tek seçenek kapat olduğu için kapattım bilgisayarı açtığımda her şey normal gibiydi, fakat bilgisayar zaten anormal bir şekilde yavaştı şimdi daha da yavaşladı. Bu işlerden çok anlamıyorum. İyi günler.

Eki Görüntüle 2185821

Format kesin çözüm fakat Kaspersky indirerek tam tarama yapmanızı öneriyorum bence virüsü tamamiyle silecektir.

Kaspersky indirip taratma yapın sonrasında eset ile taratın. Format atarak tamamen kurtulursunuz. Antivirüsün az da olsa hata yapma şansı var.

Kaspersky Free sürümü böyle bir şey yapmaz ki. Garip.

Kaspersky Free sürümü böyle bir şey yapmaz ki. Garip.

Hocam hileleri bir de özel tek taratmıştım ama Windows bir şey bulamadı.

Kaspersky indirip taratma yapın sonrasında ESET ile taratın. Format atarak tamamen kurtulursunuz. Antivirüsün az da olsa hata yapma şansı var.

Format USB'si nereden bulabilirim ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı