Sistem video izlerken aniden kapandı

grajjj

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam, az önce video izliyordum ve arkada bir yandan Steam oyun indiriyordu. Bilgisayarı açalı henüz on dakika anca olmuştu, bir anda elektrik gitmiş gibi bilgisayar kapandı ve fanların sürekli olarak dönmeye çalıştığını ama durduğunu fark ettim kapandıktan sonra. Yani, bilgisayar kapandı, fanlar durdu ve ışıkları söndü. Kendi kendine yeniden açılmaya çalıştı, fanlar sürekli olarak ışığı açılıp hareket etmeye çalışıyor fakat ışığı sönüp tekrar duruyordu. Bunu aralıksız tekrarlıyordu, güç düğmesini kapatıp açtım, bilgisayarın düğmesine bastım fakat yine aynı olay oldu. Kabloyu çıkarıp taktım yine aynı, birkaç dakika sonra tekrar denedim ve düzeldi. Bu neden olmuştur, çözümü nedir?

Sistem ek olarak ben eski bilgisayarımın 360GB HDD'sini taktım.

Güç kaynağında bir sorun var gibi duruyor.

Hocam bir sorun olup olmadığını nasıl gözlemleyebilir ve bulabilirim? İlk defa oldu, şu zamana kadar olan tek olay geçen hafta masama çay dökülmesi, çay bilgisayar ile temas etmedi ama değmiş olduğu yüzeyde hala çay kalıntısı var, yapış yapış. Islak mendilim olmadığı için o yapış yapışlığı silemiyorum.

Eğer bilgisayar açılıyorsa arama çubuğuna olay görüntüleyicisi yaz orada çıkar.

Hocam bir sorun olup olmadığını nasıl gözlemleyebilir ve bulabilirim? İlk defa oldu, şu zamana kadar olan tek olay geçen hafta masama çay dökülmesi, çay bilgisayar ile temas etmedi ama değmiş olduğu yüzeyde hala çay kalıntısı var, yapış yapış. Islak mendilim olmadığı için o yapış yapışlığı silemiyorum.

1674126786084.png

Nereye tıklamalıyım?

1674126929260.png

Böyle hocam, ne olmuş yani?

Dosya Ekleri

• 1674126771434.png
    1674126771434.png
    45 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı