Çözüldü Sistem Windows'a gelemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

novamour

Decapat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
89
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Anakart
P5G41M-LX
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarım açılmıyordu bende uzay montaj yapıp deneyerek düzelttim ve sistemi kasasız kullanmaya karar verdim fakat fotoğraftaki ekranda kalıyorum, klavyem çalışmıyor Windows gelmeden. Ne yapmalıyım?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_2765.jpeg
    IMG_2765.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Çözüm
BIOS pilini çıkarıp dik bir şekilde +ve- uçlarına gelecek şekilde koyup biraz bekle BIOS sıfırlanacaktır. Sonra tekrar sistemi çalıştırıp deneyin.

Hocam sorunu çözdüm ama biraz saçma. Klavye mouse ve kulaklık bağlantılarını söküp öyle açıyorum sorunsuz açılıyor sonra takıp kullanıyorum.
Peki bunları tek tek dene bakalım hangisi sorun yapıyor. Bir de HDD'yi çıkar öyle dene bakalım klavye mouse donma yapıyor mu?

Hocam klavye sorun çıkartıyor mouse ve kulaklık aynı anda takılı olunca da açılıyor ama klavye tek başına taksam bile olmuyor.

Peki bunları tek tek dene bakalım hangisi sorun yapıyor. Birde HDD yi çıkar öyle dene bakalım klavye mouse donma yapıyor mu?
reis bi sorun daha var ya. ekran kartını takınca da hic ekran gelmeden monitörde çözünürlük dışı yazıyor onu nasıl duzeltebilirim
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı