Çözüldü Sistem yavaşlığı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pingvin

Centipat
Daha fazla  
Yetersiz bilgi vermek
3 4 ay önce bilgisayarım yavaşlamıştı bayağı bilgisayar açılırken oyun açılışlarında, bazen oyunlarda, bazen masaüstünde teklemeler oluyordu. Parçalarda bir sıkıntı olduğunu düşündüğümüz için garantiye götürdük bilgisayarı. Oradaki çalışanlar bilgisayara baktılar neyde sıkıntı var diye. Sonra baştan Windows kurdular sanırım ve sonra şey dediler bilgisayardaki güncellemeler hiç yapılmamış tarzında bir şeyler söyledi hangi güncellemelerden bahsettiğini anlamamıştım. Şimdi gene aynı sorunlar başladı ama hangi güncellemelerden bahsediyordu bilmiyorum Windows Update'den baktığımda güncelsiniz diyor. Benim bilmediğim ve yapmadığım güncellemeler mi var?

3 4 ay önce bilgisayarım yavaşlamıştı bayağı bilgisayar açılırken oyun açılışlarında, bazen oyunlarda, bazen masaüstünde teklemeler oluyordu. Parçalarda bir sıkıntı olduğunu düşündüğümüz için garantiye götürdük bilgisayarı. Oradaki çalışanlar bilgisayara baktılar neyde sıkıntı var diye. Sonra baştan Windows kurdular sanırım ve sonra şey dediler bilgisayardaki güncellemeler hiç yapılmamış tarzında bir şeyler söyledi hangi güncellemelerden bahsettiğini anlamamıştım. Şimdi gene aynı sorunlar başladı ama hangi güncellemelerden bahsediyordu bilmiyorum Windows Update'den baktığımda güncelsiniz diyor. Benim bilmediğim ve yapmadığım güncellemeler mi var?
Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.

SSD kullanıyorum.
GTX 1650 Super.
i3 10100F.
Crucial 480 GB SSD
8 GB Corsair RAM.
H410M v3.
Sürücüler le ilgilide şu an güncelsiniz diyor kendi uygulamaları. Nasıl kontrol edeceğim güncel olup olmadıklarını eksik bakıyor olabilirim belki.

Yasaklı uygulama önerisi
SSD kullanıyorum.
GTX 1650 Super.
i3 10100F.
Crucial 480 GB SSD.
8 GB Corsair RAM.
H410M v3.
Sürücüler le ilgilide şu an güncelsiniz diyor kendi uygulamaları. Nasıl kontrol edeceğim güncel olup olmadıklarını eksik bakıyor olabilirim belki.

Hocam Driver Booster indirin bakın hangi aygıtlar güncel değil ama Driver Booster'dan güncelleme yapmayın.

Driver Booster indirmeyin ve bakmayın, kullanmayın. Güncel olan uygulamaları güncel değil gösteriyor. Şu bilgileri sunmayın artık. Windows'ta güncelleme göremiyorsan zaten günceldir. Sorunun güncellemeler ile ilgili değildir. Virüs olabilir. SSD'in doluluk oranı nedir?

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı