Sistem yeterli olmasına rağmen CS GO düşük FPS

KeryFly

Decapat
Herkese merhaba.

Sistem özellikleri yeterli olmasına rağmen CS-GO'ya girdiğimde ortalama 30 FPS alıyorum. Bazen anlık olarak 50'ye cıkıp 15'e bile düşebiliyor. İnternette bulabildiğim tüm çözümleri denememe rağmen bir iyileşme alamadım. En yüksek ayarlarda da en düşük ayarlarda da aynı FPS'i alıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı acaba? Veya ne yapmam gerekir? Teşekkürler şimdiden.

- NVIDIA kontrol panelinden yüksek performansa ayarladım değişme yok.
- Tüm güncellemeleri yaptım.
- CS GO'nun kullanacağı ekran kartını MX-250 olarak ayarladım.
- Pil ayarlarından yüksek performans ayarlı.
- MSI Afterburner ile değerlere baktığımda %70 civarı CPU kullanımı %40 civarı GPU kullanımı var. Sıcaklık değerleri 60 civarında.

PC özellikleri:
  • Intel Core i5-8265U işlemci.
  • 8 GB DDR4 2400 MHz.
  • 2 GB NVIDIA MX250.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.

Sistem özellikleri yeterli olmasına rağmen CS-GO'ya girdiğimde ortalama 30 FPS alıyorum. Bazen anlık olarak 50'ye cıkıp 15'e bile düşebiliyor. İnternette bulabildiğim tüm çözümleri denememe rağmen bir iyileşme alamadım. En yüksek ayarlarda da en düşük ayarlarda da aynı FPS'i alıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı acaba? Veya ne yapmam gerekir? Teşekkürler şimdiden.

- NVIDIA kontrol panelinden yüksek performansa ayarladım değişme yok.
- Tüm güncellemeleri yaptım.
- CS GO'nun kullanacağı ekran kartını MX-250 olarak ayarladım.
- Pil ayarlarından yüksek performans ayarlı.
- MSI Afterburner ile değerlere baktığımda %70 civarı CPU kullanımı %40 civarı GPU kullanımı var. Sıcaklık değerleri 60 civarında.

PC özellikleri:
  • Intel Core i5-8265U işlemci.
  • 8 GB DDR4 2400 MHz.
  • 2 GB NVIDIA MX250.
Son gelen güncelleme ile fpsler çok düşüyor bende i7 3770 ve gtx 770 var 16 gb ram var yinede yeterli gelmiyor 180-220 fps arası alıyorum 1920x1080 ayarlarda çözünürlüğü yükseltin.

Son gelen güncelleme ile fpsler çok düşüyor bende i7 3770 ve gtx 770 var 16 gb ram var yinede yeterli gelmiyor 180-220 fps arası alıyorum 1920x1080 ayarlarda çözünürlüğü yükseltin.
Her türlü ayarı denedim oyun içindeki ama yine de fps değerlerinde değişiklik olmuyor. Normalde grafikleri azaltınca fps artması lazım ama hiçbir değişme olmuyor. 80-90 fps e bile razıyım ama 30fps çok az oynanacak gibi değil. Bir türlü çözemedim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı