Sistem yetmediğinden The Witcher 3'ü iade etmeli miyim?

Cem_bey

Femtopat
Steam'den The Witcher serisini satın aldım ve test etmek için The Witcher 3'ü indirdim. Tahmin ettiğim gibi sistemimde çok düşük FPS alıyorum. İnternette biraz araştırma yaptığımda grafikleri bayağı düşürerek FPS'yi yükselten Config'ler varmış, bu yöntemi mi uygulamalıyım yoksa oyunu iade mi etmeliyim? Bahsettiğim yöntem ile oyunu oynayan oldu mu?

Bilgisayar laptop olduğu için yükseltemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den The Witcher serisini satın aldım ve test etmek için The Witcher 3'ü indirdim. Tahmin ettiğim gibi sistemimde çok düşük FPS alıyorum. İnternette biraz araştırma yaptığımda grafikleri bayağı düşürerek FPS'yi yükselten Config'ler varmış, bu yöntemi mi uygulamalıyım yoksa oyunu iade mi etmeliyim? Bahsettiğim yöntem ile oyunu oynayan oldu mu?

Bilgisayar laptop olduğu için yükseltemiyorum.
Bence iade etme zaten 10TL zaten, ilerde oynarsınız veya GNOW üzerinden de oynayabilirsiniz.

Önceden başka bir konu açmıştın, ona da cevap vermiştim. Oyunun grafikleri çok iyi ve Toussaint gibi mükemmel yerler varken ben patates grafiklerle oynamazdım oyunu, tabii senin bileceğin iş. Bence iade etme, ileride daha iyi bir sistemin olursa oynarsın.
Konuyu açan ben değilim sadece 'etikletleyin' dediğin için etiketledim.

Sistem özellikleriniz nedir bilmiyorum ancak Witcher 3 için HD grafik modları var. Oyunun görüntüsünü hem inanılmaz derecede iyileştiriyor hem de ekran kartından ekstra yemiyor. Bir deneyiverin isterseniz. Sizin için buraya linkini de bırakıyorum. Öncesi sonrası görüntüleri de var.​

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı