Sistem yüke binince siyah ekran veriyor

Maywen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, salı günü 2. el olarak Sapphire Pulse RX 5600XT aldım. Oyunlardaki sıcaklık değerleri gayet iyi GTA'da falan 43 dereceyi geçmiyor ancak Star Wars: Battlefront 2'de Ultra ayarlarda FPS'yi 120ye sınırlandırmazsam kart 180 190FPS'ler zorluyor ve 60+ derecelere çıkıyor sonra da siyah ekran veriyor ve o şekilde kalıyor resetlemeden düzelmiyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? (yeni format atıp temiz driver kurulumu yaptım)

Yabancı forumlarda sürücülerden kaynaklı olduğunu yazmışlar. PSU testi başarılı olursa DDU ile güvenli modda kaldırıp sürücünün başka bir sürümünü kurmayı deneyin. Olmazsa Overclock menüsünden vram'lere -200mhz yapın ve siyah ekran veriyor mu tekrar deneyin.

OCCT indir 15 dk PSU testi yap.

Bildiğim kadarıyla buradan.
indirip deniyorum

Yabancı forumlarda sürücülerden kaynaklı olduğunu yazmışlar. PSU testi başarılı olursa DDU ile güvenli modda kaldırıp sürücünün başka bir sürümünü kurmayı deneyin. Olmazsa Overclock menüsünden vram'lere -200mhz yapın ve siyah ekran veriyor mu tekrar deneyin.
tamam hocam teşekkürler

OCCT indir 15 dk PSU testi yap.
Bu OCCT bana da birisi sıkıştırıp atabilir mi benim şu anda az internetim var.
testi yaptım pc kapanmadı işlemci max 80 gördü sonra 73 75 arası gidip geldi, gpu max 71 gördü 60 66 arası gidip geldi

Bu OCCT bana da birisi sıkıştırıp atabilir mi benim şu anda az internetim var.
Nasıl sıkıştıracağımı tarif edersen yapıp atabilirim

Son düzenleme:
EXE'yi seç sağtık tap arşivile de ve sıkıştırılma düzeyini en iyi yap.
223mbden 129mb düştü nasıl göndereceğim sana

Satabilirsin aynı fiyata nivada falan al zaten bu yaz ayında ekranlarında düşüyor.
alırken uyguna denk geldi o yuzden aldım. aynı paraya 1060 6gb falan vardı performans olarak hatırı sayılır fark var aralarında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı