Sistem yüke binince siyah ekran veriyor

Maywen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, salı günü 2. el olarak Sapphire Pulse RX 5600XT aldım. Oyunlardaki sıcaklık değerleri gayet iyi GTA'da falan 43 dereceyi geçmiyor ancak Star Wars: Battlefront 2'de Ultra ayarlarda FPS'yi 120ye sınırlandırmazsam kart 180 190FPS'ler zorluyor ve 60+ derecelere çıkıyor sonra da siyah ekran veriyor ve o şekilde kalıyor resetlemeden düzelmiyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? (yeni format atıp temiz driver kurulumu yaptım)

Merhaba, salı günü 2. el olarak Sapphire Pulse RX 5600XT aldım. Oyunlardaki sıcaklık değerleri gayet iyi GTA'da falan 43 dereceyi geçmiyor ancak Star Wars: Battlefront 2'de Ultra ayarlarda FPS'yi 120ye sınırlandırmazsam kart 180 190FPS'ler zorluyor ve 60+ derecelere çıkıyor sonra da siyah ekran veriyor ve o şekilde kalıyor resetlemeden düzelmiyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? (yeni format atıp temiz driver kurulumu yaptım)

PSU yetersiz olabilir.

PSU yetersiz olabilir.
Konu başlığını görünce bunu yazmaya gelmiştim tebrikler.

Tüm sistemi atar mısınız?

Konu başlığını görünce bunu yazmaya gelmiştim tebrikler.

Tüm sistemi atar mısınız?
R5 3400g, a320m, 2x8gb ram(biri crucial ballistix diğeri gskill), 650w 80+ gamepower psu

Arzalı da olabilir.
bilemiyorum hocam arızalı olup olmadıgını nasıl anlayabilirim? kart gtadayken aynı kullanım değerinde taş çatlasın 46 47 derece görüyor ama bf2de bi değişiyor ısınmaya başlıyor

O ekran kartı serisi sorunlu olması lazım.
arkadaşımda da aynı karttan var onda bir sorun yok

R5 3400G, A320M, 2x8GB RAM(biri Crucial Ballistix diğeri G.Skill), 650W 80+ Gamepower PSU.

Bilemiyorum hocam arızalı olup olmadıgını nasıl anlayabilirim? Kart GTA'dayken aynı kullanım değerinde taş çatlasın 46 47 derece görüyor ama BF2'de bir değişiyor ısınmaya başlıyor.

Güç testi yap kapanırsa arzalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı