Sistem yüke binince siyah ekran veriyor

Maywen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, salı günü 2. el olarak Sapphire Pulse RX 5600XT aldım. Oyunlardaki sıcaklık değerleri gayet iyi GTA'da falan 43 dereceyi geçmiyor ancak Star Wars: Battlefront 2'de Ultra ayarlarda FPS'yi 120ye sınırlandırmazsam kart 180 190FPS'ler zorluyor ve 60+ derecelere çıkıyor sonra da siyah ekran veriyor ve o şekilde kalıyor resetlemeden düzelmiyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? (yeni format atıp temiz driver kurulumu yaptım)

223MB'den 129MB düştü nasıl göndereceğim sana.

Mediafareden gönder.

223MB'den 129MB düştü nasıl göndereceğim sana.

Alırken uyguna denk geldi o yuzden aldım. Aynı paraya 1060 6 GB falan vardı performans olarak hatırı sayılır fark var aralarında.

GTX 1050 Ti olursa öneririm veya 1650 de iyi.

Hocam 1060 6 GB'nin performansını RX 5600XT'ye göre düşük buldugum için almadım, 1050 1650 önermek biraz mantıksız değil mi?

1050 Ti daha iyi performansı ve 1650 de iyi bir performans sergiler şu anki ekran kartıda zaten sorunlu olduğunu için uçuz.

yanlışınız var 1060 6gb o iki karttan da bir hayli güçlü
Güçlü olması sağlam olduğunu ifade etmez. Hem sağlam hem de güçlü bir kart bulmanız lazım. Bunu da göz önünde bulundurun.

Benim ekran kartında şu ana kadar en ufak sorun yok 65 dereceyi geçmiyor.
sıcaklık olarak benimde sorunum yok, tek bir oyunda yüke binince görüntü kesiyor sadece. bu arada uygulamayı upload ettim sana nasıl dm atabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…