Sistem Yükseltmek İçin Tavsiyeler

İşlemciniz yeterli RX 570 takabilirsiniz. Hazır RAM yükseltirken anakartıda değiştirip DDR4 geçişi yapsanız tadından yenmez.
Anakart değişti mi komple sistem değişir hiç gerek yok.

Merhabalar. Görselini paylaştığım sisteme sahibim. Yaklaşık 5 yıl oldu alalı. PUBG gibi oyunları oynamak için mimimum bütçeyle neleri değiştirmeliyim? Ekran kartım çok geride kaldı diye düşünüyorum. 8 GB ektan kartı almak istedim fakat işlemcim yetersiz sanırım. Yardımınızı bekliyorum.
RX 580 2. El işinizi görür.

İşlemciniz yeterli RX 570 takabilirsiniz. Hazır RAM yükseltirken anakartıda değiştirip DDR4 geçişi yapsanız tadından yenmez.

LGA 1150 sistem DDR3 Ram kullanır. Anakart değişirse o sistemi DDR4 ile kullanamaz. LGA 1150 Yeni anakart bulması şu devirde zor. İkinci el bulabilir o da garanti vs problemi oluştuğunda sıkıntı çıkarır.

Bu uygun mudur

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200214-194905_Trendyol.jpg
    Screenshot_20200214-194905_Trendyol.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı