- Makaleler
- 5
İşlemciniz yeterli RX 570 takabilirsiniz. Hazır RAM yükseltirken anakartıda değiştirip DDR4 geçişi yapsanız tadından yenmez.
Anakart değişti mi komple sistem değişir hiç gerek yok.İşlemciniz yeterli RX 570 takabilirsiniz. Hazır RAM yükseltirken anakartıda değiştirip DDR4 geçişi yapsanız tadından yenmez.
RX 580 2. El işinizi görür.Merhabalar. Görselini paylaştığım sisteme sahibim. Yaklaşık 5 yıl oldu alalı. PUBG gibi oyunları oynamak için mimimum bütçeyle neleri değiştirmeliyim? Ekran kartım çok geride kaldı diye düşünüyorum. 8 GB ektan kartı almak istedim fakat işlemcim yetersiz sanırım. Yardımınızı bekliyorum.
İşlemciniz yeterli RX 570 takabilirsiniz. Hazır RAM yükseltirken anakartıda değiştirip DDR4 geçişi yapsanız tadından yenmez.
Anakart değiştirmesine gerek olduğunu düşünmüyorum gereksiz olurİşlemciniz yeterli RX 570 takabilirsiniz. Hazır RAM yükseltirken anakartıda değiştirip DDR4 geçişi yapsanız tadından yenmez.
Farkındayım ama DDR4 sistem olursa güzel olur bunu belirtim.DDR4 için işlemci de değişecek.
Farkında mısınız?
Bu uygun mudurİşlemciniz yeterli RX 570 takabilirsiniz. Hazır RAM yükseltirken anakartıda değiştirip DDR4 geçişi yapsanız tadından yenmez.
Farkındayım ama DDR4 sistem olursa güzel olur bunu belirtim.
bu nasıl?RX 580 2. El işinizi görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.