Sistemde birden oluşan performans kaybı

Bu Performans Kayıbı Sızce neydendır

• Oy verenlerin toplamı
    4

GaIIagher

Megapat
Daha fazla  
PSU'mda bır sorun yasadım PUBG oynarken bırden bılgısayarım sıyah ekran verdı ve bır hata oldugunu PSU'nun cok sıcak oldugunu belırtıyordu baktıgımda PSU fanımın calısmadıgını fark ettım cok ısınmıstı. Bıraz bekledım ve osumu acıp temızledım fan sorunsuz bır sekılde calısmaya basladı ondan sonra bılgısayarı actıgımda PUBG'de 50 60 arası aldıgım FPS degerlerı 25 30 cıvarlarına dusmustu ve ates ettıgım taktırde FPS droplar gırmeye baslıyordu. GTA 5'te 60 50 45 degerlerınde aldıgım FPS 25 30 15 cıvarlarına dusup harıtada renderlanmama sorunları basladı bu problemler neden kaynaklıdır?

Asus R7 256 bit 2GB, işlemcim AMD Phenom II x2 560 3.3 GHz, PSU Xıgmatek X-Calibre 600W, 8 GB RAM 1600 GHz. Bılgısayarcıya sordugumda ıslemcıden olabılır dedı ama sızlere de bır sormak ıstedım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu testi gösterildiği gibi uygular ve sonuçlarını da bahsedildiği gibi paylaşır mısın?
AIDA64 Stability Test Rehberi
Umarım Doğru Paylaşmışımdır.

Bir bilgisayarcıya götürüp denettir.
Bu Gün Yapmaya Çalısacağım Abi.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı