Superfetch'i kapatmayı dene.Ara sıra disk kullanımı %50'lere kadar çıkıyor. Ve artık Linux'a geçmek istiyorum fakat bazı oyunlar desteklenmiyor değil mi?
Steamdeki bir çok oyun Proton ile rahatça oynanıyor. Hatta bazen Windows'dan yüksek performans alabiliyorsun. Ama dediğim gibi, bazen.Ara sıra disk kullanımı %50'lere kadar çıkıyor. Ve artık Linux'a geçmek istiyorum fakat bazı oyunlar desteklenmiyor değil mi?
Markası nedir hocam ve modeli.
Superfetch'i kapatmayı dene.
Steamdeki oyunların bir kısmını proton yardımıyla oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Lutris ile de (Çalıştırıcı olarak Wine) kullanarakta bazı oyunları yükleyebilirsiniz. Oynadığınız oyunları google'da "xxxx proton" şeklinde aratırsanız ne kadar yüksek uyumlulukla çalışma oranları olduğunu görebilirsiniz. Örneğin "Witcher 3 Proton" şeklinde.Ve artık Linux'a geçmek istiyorum fakat bazı oyunlar desteklenmiyor değil mi?
1-CMD'yi yönetici modunda açNasıl kapatabilirim?
sc stop “SysMain” & sc config “SysMain” start=disabledBu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.