Çözüldü Sistemde güç var görüntü yok

• Konuyu başlatan v4x3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 769
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

v4x3

Decapat
Daha fazla  
Daha once acik konular var da RAM vesaire diyor hepsini yaptim bir etki olmadi soldaki monitorude simdi taktim o dada denedim olmadi.

psu kablosunu söktüm sistemi kapatip cektim daha sonra taktigimda ise sonuc bu

Dosya Ekleri

• IMG_20240904_234209.jpg
    IMG_20240904_234209.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 44
Daha once acik konular var da RAM vesaire diyor hepsini yaptim bir etki olmadi soldaki monitorude simdi taktim o dada denedim olmadi.

PSU kablosunu söktüm sistemi kapatip cektim daha sonra taktigimda ise sonuç bu.

Anakart üzerinde DRAM CPU yazan yerler var orada bir ışık yanıyor mu?

PSU kablosunu söktüm sistemi kapatip cektim daha sonra taktigimda ise sonuç bu.

Monitör ile sistemin bağlantısını sağlayan kabloyu çıkarıp tekrar takabilir misiniz?

Anakartin güc isigi disinda bir isik yok hocam.

Yaptim.

O RAM tavsiyelerini biraz daha yapın ilkde bazen olmuyor az önce bende aynı şeyi yaşadım RAM'leri tek tek deneyin sonra ikisini de takın deneyin bir de RAM'lerin ucunu silgi ile bastırmadan silip RAM yatağına sertçe üfleyin. Sonrasında takıp deneyin.

Hocam kabloyu ekran kartına mı taktınız?

Evet hocam.

O RAM tavsiyelerini biraz daha yapın ilkde bazen olmuyor az önce bende aynı şeyi yaşadım RAM'leri tek tek deneyin sonra ikisini de takın deneyin bir de RAM'lerin ucunu silgi ile bastırmadan silip RAM yatağına sertçe üfleyin. Sonrasında takıp deneyin.
tekrar deniyeyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı