Ekstra yük binince monitör, klavye, mouse gidiyor ama kasa ışıkları yanıyor kasa kapanmıyor sonrasında klavye mouse vs ışıkları geliyor tekrardan açılıyor bunun sorunu neden kaynaklanıyor olabilir PSU 850W.
BitFenix marka.
Videoya da çektim bu olayı bazen yükte olmadığında da aynı sorun oluyor yardimci olur musunuz? Bir fikri olan var mi?
Tam PSU kaynakli sorun oldugundan emin olsam MSI marka PSU almak var aklimda ama PSU sıkıntılı degilse bosuna masrafa girmek istemiyorum emin olamadım.
Size şöyle diyeyim hocam, azıcık araştırın bu sorunu her yerde psu göreceksiniz. Bu attığınız ürünün sitesinde korumalar falan yazmıyor zaten. 750W psu ortalama 4000 5000 lira attığınız PSU 3000 lira falan. Neden 3 bin lira? Komponentler kalitesiz.
Size şöyle diyeyim hocam, azıcık araştırın bu sorunu her yerde PSU göreceksiniz. Bu attığınız ürünün sitesinde korumalar falan yazmıyor zaten. 750W PSU ortalama 4000 5000 lira attığınız PSU 3000 lira falan. Neden 3 bin lira? Komponentler kalitesiz.
Gerçekten hevesim çok kırıldı 2 günlük bilgisayar İncehesap'tan hazır sistem olarak satın aldım birkaç parçsasını değiştirdim SSD RAM ve kule tipi soğutma ekledim PSU zaten kasayla beraberdi.
Gerçekten hevesim çok kırıldı 2 günlük bilgisayar İncehesap'tan hazır sistem olarak satın aldım birkaç parçsasını değiştirdim SSD RAM ve kule tipi soğutma ekledim PSU zaten kasayla beraberdi.
Yani bence PSU'da sorun var tam emin değilim ama emin olsam direk gidip yeni PSU alacağım servisle falan uğraşmıyacağım bilgisayarda işlerimi yaptığım için servis süresini beklemek istemiyorum.
Yani bence PSU'da sorun var tam emin değilim ama emin olsam direk gidip yeni PSU alacağım servisle falan uğraşmıyacağım bilgisayarda işlerimi yaptığım için servis süresini beklemek istemiyorum.