Sistemde mining virüsü olabilir mi?

liveleak1616

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
GPU sıcaklıgı hep %50'lerde geziniyor ve kullanım genel olarak fazla degil ancak yine de ekran kartı cok ısınıyor. Dedigim gibi, %50'lerde ve işlemci ise Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman 50'lerde - 30'larda oluyor ancak ben baktıktan sonra 10'lara dusuyor. Kapattıgımda yine 30'lara 40'lara cıkıyor. Mining yemiş miyimdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek zannetmiyorum ama ESET'le tam tarama yapmakta fayda var.

Görev Yöneticisi'ni açtığın anda anlık olarak artıp sonra azalıyor zaten boştayken 30 40 karda oluyorsa sıkıntı olabilir ama.

GPU sıcaklıgı hep %50'lerde geziniyor ve kullanım genel olarak fazla degil ancak yine de ekran kartı cok ısınıyor. Dedigim gibi, %50'lerde ve işlemci ise Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman 50'lerde - 30'larda oluyor ancak ben baktıktan sonra 10'lara dusuyor. Kapattıgımda yine 30'lara 40'lara cıkıyor. Mining yemiş miyimdir?

Araştır mining virüsü olabilir olmayabilir bazıları kullanıcılar fark etmesin diye düşürüyor da olabilir crack falan yüklemediysen miner bulaşcagını sanmıyorum.

crack birsey yukledigimi hatırlamıyorum sadece turkce yamalar ve indirdiğim yama sitesini+dosyaları tarattım vırus totalde hiçbirşey demedi
Araştır mining virüsü olabilir olmayabilir bazıları kullanıcılar fark etmesin diye düşürüyor da olabilir crack falan yüklemediysen miner bulaşcagını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı